آموزش گام به گام فتوشاپ / تبدیل عکس به عکس های Collage در فتوشاپ / آموزش فتوشاپ
آموزش photoshop / photoshop / مرجع آموزش فتوشاپ / آموزش گام به گام فتوشاپ / تبدیل عکس به عکس های Collage در فتو شاپ / آموزش سریع فتوشاپ / بهترین سایت آموزش photoshop / بهترین سایت آموزش فتوشاپ / بهترین مرجع آموزش photoshop / بهترین مرجع آموزش فتوشاپ / آموزش فتوشاپ
آموزش فتوشاپ: در این جلسه از آموزش فتوشاپ قصد داریم طرز ساختن عکس های پازلی یا عکس های collage را آموزش بدیم. برای ساختن این گونه عکس های collage در فتوشاپ اول نیاز داریم که عکس را به شکل مربع برش بزنیم. سپس عکس ها را به مربع های کوچکتر تقسیم میکنیم و برای هر عکس کوچک یک حاشیه درست میکنیم طوری که عکس ها از یکدیگر مجزا به نظر برسند. در ادامه این عکس های کوچک را به جهت های مختلف چرخانده و حرکت میدیم و در انتها با سایه گذاری جلوه زیبایی به عکس میدیم.
در انتهای این قسمت از آموزش فتوشاپ شما شاهد تبدیل عکس بالا به عکس پایین خواهید بود.
در اولین قدم از آموزش فتوشاپ این مقاله ما نیاز به برش عکس به شکل مربع داریم. برای این منظور از ابزار crop مطابق شکل زیر استفاده میکنیم.
شما میتوانید در قسمت options bar تنظیمات بخش crop را روی مربع قرار بدید.
بعد از تنظیمات بالا شما میتوانید عکس خود را به صورت مربعی آماده برش دهید.
دوباره به قسمت options bar در نرم افزار photoshop خود بروید و مطمئن شوید که پیکسل های بریده شده پاک شده باشند.
در این مرحله موس خود را حرکت دهید تا محدوده crop خود را مشخص کنید. اگر شما با عکس های پرتره سرو کار دارید بهتر است محدوده برش را طوری تنظیم کنید که قسمت صورت در مرکز تصویر قرار بگیرد.
بعد از زدن دکمه enter شما عکس برش خورده خود را خواهید داشت.
اما در این بخس از آموزش فتوشاپ، در قسمت بعد باید خطوط راهنمای عمودی و افقی را به عکس اضافه کنیم.
برای این کار به قسمت view در منوی photoshop بروید و گزینه new guide را انتخاب کنید.
بعد زدن این گزینه پنجره ای برای شما باز خواهد شد در این قسمت روی گزینه horizontal تیک زده و قسمت position را با عدد ۳۳ پر کنید. با این کار یک خط افقی راهنما در یک سوم عکس شما نمایان خواهد شد.
شما بدین ترتیب خط دوم را نیز میتوانید اضافه کنید فقط کافی است در قسمت position عدد ۶۶ را قرار دهید تا خط دوم نیز اضافه شود.
حالا لازم است به اضافه کردن خطوط عمودی بپردازیم. دوباره به قسمت new guide رفته و اینبار تیک قسمت vertical را میزنیم و دوباره همان اعداد را انتخاب میکنیم تا خطوط راهنما کامل شود.
پس از اتمام اضافه کردن تمامی خطوط راهنما لازم است تا تک تک این مربع های کوچک را در لایه های خود کپی کنیم برای این کار ابتدا علامت زیر را در نوار ابزار انتخاب میکنیم.
برای اینکه اطمینان پیدا کنیم که بخش های انتخابی به درستی به خطوط راهنما بچسبند در بخش view گزینه snap to guides را انتخاب میکنیم.
پس از تیک زدن این بخش اولین قسمت از مربع های کوچک ایجاد شده در عکس را انتخاب کرده و در یک لایه جدید کپی میکنیم.
بعد از انتخاب این مربع در عکس به قسمت layer رفته و در قسمت new گزینه layer via copy را انتخاب میکنیم.
در پنل یا پنجره لایه ها اگر دقت کنیم لایه جدیدی را میبینیم که قطعه عکس کوچک در آن قرار دارد.
حالا دوباره روی background کلیک کرده و در عکس اصلی قسمت دوم را انتخاب کرده و دوباره در لایه جدیدی کپی میکنیم. اگر تمام قسمت ها را درست کپی کنید در انتها ۹ لایه جدید خواهید داشت.
در این قسمت باید خطوط راهنمای ایجاد کرده را محو کنیم برای این کار در قسمت view گزینه show را انتخاب کرده و سپس گزینه guides را انتخاب میکنیم. بدین ترتیب تمامی خطوط راهنما محو میشوند.
برای اضافه کردن فضای بوم بیشتر دوباره به سراغ ابزار crop بروید. این بار لازم نیست عکس را برش بزنید فقط کافی است دکمه alt را گرفته به سمت بیرون کلیک و درگ کنید.
حالا کلید enter را فشار دهید تا فضای بوم جدید برای شما تایید شود.
در قدم بعد لازم است که فضای پس زمینه را به رنگ مشکی تغیر دهیم. یادتان باشد که فتوشاپ به صورت معمول رنگ بوم یا پس زمینه را سفید در نظر میگیرد. برای تغیر رنگ پس زمینه مطابق شکل زیر ادامه دهید. ابتدا در پنجره لایه ها روی لایه background کلیک کنید. حالا در قسمت edit از سربرگ menu روی گزینه fill کلیک کنید.
حالا عکس جدید ایجاد شده را ببینید.
حالا باید به قسمت های کوچک داخل عکس یا همون مربع های کوچک حاشیه اضافه کنیم. برای این کار ابتدا یک مربع را از داخل پنجره لایه ها انتخاب کنید و در پایین پنجره لایه ها روی گزینه fx کلیک کنید.
بعد از کلیک روی گزینه استایل یا همان fx پنجره جدیدی برای شما باز میشود.در این پنجره جدید روی گزینه stroke کیلک کنید. در این قسمت شما میتوانید حاشیه را در کنار عکس انتخاب کنید همچنین شفافیت حاشیه، ضخامت حاشیه بر حسب pixel و رنگ حاشیه را انتخاب کنید.
نگاه کنید که عکس به چه شکل در می آید.
این کار را به همین شکل برای تک تک لایه های دیگر انجام دهید. بعد از اتمام کار خواهید دید که در پنجره لایه ها، پایین هر لایه از مربع های کوچک یک گزینه به نام fx اضافه شده که نشان میدهد شما کارتان را درست انجام داده اید. در انتها کار تمام شده را ببینید.
در این قسمت اصل کار به اتمام رسیده فقط کافیست به سلیقه خودتان با جایگاه های این مربع های کوچک بازی کنید و به دلخواه، آن ها را حرکت دهید. ابتدا روی ابزار move کلیک کنید.
سپس اطمینان حاصل کنید که گزینه انتخاب اتوماتیک در لایه تیک خورده باشد. برای این منظور در گزینه options مانند زیر بررسی کنید.
حالا روی یک مربع کوچک کلیک کنید و آن را حرکت دهید.برای حرکت دادن لایه مطابق زیر عمل کنید.
حال میتوانید لایه ای را که رویش کلیک کرده اید حرکت دهید.
این کار را به سلیقه خودتان برای تک تک مربع ها انجام دهید.
در قسمت بعد اگر دوست دارید پس زمینه مشکی را به رنگی دلخواه تغییر دهید .ما برای هماهنگی بیشتر با عکس پس زمینه را از جنس رنگ پوست انتخاب میکنیم. برای این کار روی گزینه بک گراند کلیک کنید در پایین پنجره روی گزینه زیر مطابق شکل کلیک کنید.
و سپس روی گزینه solid color کلیک کنید. سپس با گزینه قطره چکان نمونه ای از رنگ مورد نظر را انتخاب کنید.
برای زیبایی کار میتوانید برای این مربع ها سایه قرار دهید برای این کار در پنجره لایه ها روی بالاترین لایه رفته دکمه shift را بگیرید و هر ۹ لایه را انتخاب کنید. سپس در بالای پنجره در منوی لایه ها روی groupe layers کلیک کنید. حالا دوباره روی گزینه fx کلیک کنید و این دفعه گزینه drop shadow را انتخاب کنید.
خواهید دید که سایه ها شکلی غیر واقعی خواهند داشت.
شما میتوانید با تغیر opacity و size، این غیر حقیقی بودن را تلطیف کنید و در نهایت عکس زیر تلاش کار شما خواهد بود.