عکاسی از جنگل / آموزش عکاسی از جنگل / عکس های زیبا از جنگل

عکاسی ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ بدون دیدگاه

عکاسی از جنگل / آموزش عکاسی از جنگل / عکس های زیبا از جنگل / عکاسی از جنگل های بارانی

عکاسی از جنگل / عکاسی : برای بیشتر ما مناطق وحشی گرمسیری حس غریبی را به وجود می آورد. در مقابل وسوسه بالا رفتن از جایی برای آن که منظرگاهی وسیع تر را در اختیار داشته باشید، مقاومت کنید، زیرا جز توده ای عظیم با جزئیات کم چیز دیگری عایدتان نمی شود و فقط مقیاسی از منظره را دریافت خواهید کرد.
در این مطلب میخوانید:

آموزش عکاسی از جنگل ها

عکاسی از جنگل / آموزش عکاسی از جنگل / عکس های زیبا از جنگل / عکاسی از جنگل های بارانی / عکس جنگل

مقدمه:

به جای آن، در جستجوی هزاران تصویری باشید که شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد. گل های رنگین گیاهان جنگلی، خطوط گرافیکی برگ سرخس ها یا آبشاری که از میان انبوه گیاهان متراکم به پایین می خزد.

عکس از جنگل های بارانی

عکس از جنگل های بارانی

طریقه گرفتن عکس و تجهیزات مورد نیاز:

جانوران جنگل اگر چه گریزانند، اما حضور دارند، و راهنماهای شما ممکن است، پرنده یا ماری را به شما نشان دهند، بنابراین همیشه به عدسی های بلند (بین ۱۳۵ میلی متر تا ۲۰۰ میلی متر) احتیاج خواهید داشت تا بتوانید تصویری درشت از آنها تهیه کنید. در این محیط از نظر نورپردازی به شکلی دوگانه برمی خورید، از یک سو سایه سرشاخه های جنگلی محیط را تاریک کرده و از دیگر سو نور میان برگها، تضادی را ایجاد می کند، سه پایه یا فیلم سریع مشکل اول را حل خواهد کرد، اما تضاد نوری همچنان مساله ساز خواهد بود.

عکاسی از جنگل های استوایی

عکاسی از جنگل های استوایی

برای عکاسی از نزدیک، استفاده از فلاش کنتراست را کم می کند، و برای منظرهای گسترده تر، باید سعی کنید که تنهای متضاد در گوشه ای از عکس شما قرار گیرند. سعی کنید نور و سایه در عکس شما به طرح های گرافیکی تبدیل شوند. مشکل دیگر حفاظت از دوربینها (و البته خودتان در برابر رطوبت و نم است.

عکاسی از جنگل های بارانی

عکاسی از جنگل های بارانی

دوربین های جدید دارای تعداد زیادی مدار الکتریکی هستند که در مقابل رطوبت حساس می باشند). دوربین را در کیسه های پلاستیکی و حاول «ژل سیلیکا» که در داروخانه ها موجود است، نگهداری کنید. فیلم ها و کارت های حافظه را نیز که در مقابل رطوبت و گرما حساس اند، در کیسه های ضد بخار نگهداری کنید. در نهایت، از همراه داشتن لباس بارانی، چکمه های ضد آب و چتر مطمئن شوید.

عکس های زیبا از جنگل

عکس های زیبا از جنگل

نکات ویژه:

  • از نماهای نزدیک عکاسی کنید.
  • از امکانات دوربین و فیلم های سریع برای مقابله با نور کم محیط استفاده کنید.
  • دوربین و فیلم هایتان را از رطوبت و بخار محفوظ نگهدارید.
همچنین بخوانید:  تنظیمات دوربین عکاسی/ تنظیم دیافراگم دوربین / تنظیمات دستی دوربین عکاسی

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments