عکاسی از سواحل صخره ای / عکاسی از ساحل / آموزش عکاسی از سواحل صخره ای

عکاسی ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

عکاسی از سواحل صخره ای / عکاسی از ساحل / آموزش عکاسی از سواحل صخره ای

عکاسی از سواحل صخره ای / عکاسی : سواحل صخرهای «ماین»، «اسکاندیناویا» یا سواحل جنوب غربی انگلیس و ایرلند، می توانند بهترین مکان ها برای مشاهده قدرت مطلق و توان بی رحم دریا باشند.

عکس از سواحل صخره ای

عکس از سواحل صخره ای

در این مطلب میخوانید:

مقدمه:

بهترین زمان برای عکاسی از لحظه برخورد دریا و ساحل در زمان مد کامل، به ویژه درست قبل یا بعد از طوفان یا ماه کامل است که دریا در بهترین حالت خود می باشد. همانطور که سواحل نزدیک را عکاسی می کنید، ترجیحا با استفاده از عدسی های ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلی متری یا عدسی هایی با بلندترین فاصله کانونی که همراه دارید، سعی کنید تا از حالت انفجار و پخش شدن یک موج بر روی صخره های دورتر نیز عکس بگیرید.

زیباترین سواحل صخره ای

زیباترین سواحل صخره ای

طریقه گرفتن عکس و تجهیزات مورد نیاز:

استفاده از سرعت شاتر بالا ( ۱/۲۵۰ ثانیه یا بیشتر) حالت پودر شدن آب را ثبت می کند، اما تنظیم سرعت کار خلاقانه ای است و شما باید درست در لحظه برخورد أمواج و صخره دکمه شاتر را فشار دهید. در این حالت سعی کنید از موتورهای پیش برنده فیلم یا حالت های عکاسی پی در پی دوربین خود استفاده کنید، تا لحظات بیشتری را ثبت کنید و درجه موفقیت خود را بالاتر ببرید.

سواحل صخره ای ایران

سواحل صخره ای ایران

وقتی که هوا آرام تر است، می توانید از عدسی های زاویه باز برای ثبت لحظاتی که موج به آرامی به صخره ها می خورد، استفاده کنید. حتی در این مواقع که حرکت آب نیز آرام است، زمان سنجی، کار مشکلی به شمار می رود. «آنسل آدامز» در کتاب (ثبت ۴۰ عکس) می نویسد: موج بندرت قابل پیش بینی است. در هر فراز و فرود خود شکلی تازه می سازد و چشم باید سریع و چابک و هوشمندانه منتظر لحظه قطعی باشد………

سواحل صخره ای

سواحل صخره ای

زمان کوتاه نوردهی ( ۱ /۱۲۵ ثانیه یا سریع تر) شکلها و الگوهای زمان های پیشروی و بازگشت دریا را بهتر ثبت می کند. در حالی که انتخاب زمان های طولانی نوردهی (از ۱ / ۴ تا چندین ثانیه به کمک سه پایه)، ساحل و صخره ها را به شکل نقاشی های براق و درخشنده سبک «امپرسیونیسم» بازنمایی می کند.

عجیبترین ساحل ها

عجیبترین ساحل ها

منتظر رفتن به دریا و ساحل نشوید. استخری که در آن ستاره دریایی، خرچنگ ها و جلبکها وجود دارند، به دریایی کوچک می ماند. با استفاده از پالایه «پولاریزه» میتوانید انعکاس های سطح آب را حذف کرده و اعماق آب را ثبت کنید. به یاد داشته باشید که همیشه در هر ساحلی، دوربین را از ماسه و نمک دریا محافظت کنید.

عکاسی از ساحل های صخره ای

عکاسی از ساحل های صخره ای

وقتی که باد می وزد، یا ذرات آب موجی در هوا پاشیده شده است، دوربین خود را در کیسه پلاستیکی بپیچید و فقط برای عکاسی از جای خود خارج کنید. هنگام گذاشتن یا خارج کردن فیلم یا «کارت های حافظله» دوربین را در مقابل آب و ماسه محافظت کنید.

عکس برخورد موج به ساحل

عکس برخورد موج به ساحل

نکات ویژه:

  • برای ثبت یا منجمد کردن یا محو کردن حالتهای امواج، سرعت شاتر خود را تغییر دهید.
  • از عکاسی از استخرهای دارای جانوران دریایی پرهیز نکنید.
  • دوربین خود را از آب و ماسه ساحل محافظت کنید
اینستاگرام ویکی آوا

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
error: Content is protected !!