کیمیا علیزاده / مهاجرت کیمیا علیزاده / آخرین اخبار کیمیا علیزاده
کیمیا علیزاده / مهاجرت کیمیا علیزاده / آخرین اخبار کیمیا علیزاده
کیمیا علیزاده ۱۹ تیرماه سال ۱۳۷۷ در کرج و در خانوادهای آذربایجانی چشم به جهان گشود. مادر کیمیا اهل استان اردبیل و پدرش اهل شهر زنوز شهرستان مرند هستند. وی فرزند بزرگ خانواده بوده و یک برادر کوچکتر از خود نیز دارد.کیمیا در ۱۷ تیر ماه سال ۱۳۹۶ به دلیل اختلال مشکوک به سندروم گیلن باره در بیمارستان تحت نظر قرارگرفت.
کیمیا علیزاده بسیار زود پدیدهٔ تکواندو لقب گرفت و مربیان تیم ملی روی مدالآوری او در بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون حساب کرده بودند. از علیزاده که آن موقع در وزن منهای ۶۲ کیلوگرم شرکت کرده بود، به عنوان یکی از طلاییهای کاروان ورزشی ایران یاد میشد. او به کرهجنوبی هم سفر کرد اما بدون اینکه در مسابقهای شرکت کند، تنها نظارهگر مبارزه دیگر تکواندوکاران بود زیرا مسوولان برگزارکننده مسابقات به علیزاده مجوز شرکت در رقابتها را ندادند.
فدراسیون تکواندو نسبت به این موضوع شکایت کرد، اما مسوولان مسابقات نپذیرفتند تا تغییرات گسترده در قوانین تکواندو علیزاده را از بازیهای آسیایی بازدارد. او اما ناامید نشد و در مسابقات جهانی مدالی کسب کرد که در تاریخ تکواندو بیسابقه بود. علیزاده در تیرماه ۹۷ به عنوان پرچمدار کاروان ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ انتخاب شد.

کیمیا علیزاده, مهاجرت کیمیا علیزاده, آخرین اخبار کیمیا علیزاده, بیوگرافی کیمیا علیزاده, بیوگرافی کیمیا علیزاده تکواندو, کیمیا علیزاده مهاجرت, عکس کیمیا علیزاده
اولین های ایران با کیمیا علیزاده و سابقه ورزشی
اولین مدال دختران در قهرمانی نوجوانان جهان (۲۰۱۴ چین تایپه)
اولین مدال دختران در المپیک تابستانی جوانان (۲۰۱۴ نانجینگ)
نخستین مدال تاریخ تکواندو زنان ایران در مسابقات قهرمانی جهان با به دست آوردن مدال برنز (۲۰۱۵)
نخستین مدال تاریخ ورزش زنان ایران در رقابتهای المپیک با کسب مدال برنز المپیک (۲۰۱۶)
نخستین حضور یک بانوی تکواندوکار در فینال رقابتهای تکواندو قهرمانی جهان (۲۰۱۷)
فدراسیون جهانی تکواندو، کیمیا علیزاده را به عنوان پرچمدار بیست و سومین دوره رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۱۷ در کره جنوبی انتخاب کرد.
کیمیا علیزاده روز جمعه ۹ تیر۱۳۹۶ در این مسابقات مدال نقره گرفت. این اولین بار یود که یک نفر از اعضای تیم تکواندوی زنان ایران در مسابقات جهانی به فینال میرسید. پزشکان گفته بودند کیمیا در این مسابقات آسیب دیده و باید جراحی شود. ظاهراً بیشتر آسیبها مربوط به قبل از مسابقات کره جنوبی بوده و به همین دلیل نزدیکان و هوادارانش میگویند که او با وجود آسیب، تلاش زیادی کرد که در مسابقات بماند. سرمربی کیمیا علیزاده گفت به تدریج آسیبهای او جدیتر شد اما باز هم در مسابقات جهانی کره جنوبی شرکت کرد و مدال گرفت.
ازدواج کیمیا علیزاده
کیمیا علیزاده در آخرین روزهای مرداد ۹۷ در سن ۲۰ سالگی با حامد معدنچی ورزشکار ۲۹ ساله والیبال ازدواج کرد و به جرگه متاهلان پیوست. حامد معدنچی متولد ۹ آذر ۱۳۶۸ در کرج است. او سال ها در تیم والیبال آلومینیوم المهدی هرمزگان، پیکان تهران و… حضور داشت و به دلیل مصدومیت شدید، تصمیم به کناره گیری از دوران حرفه ای والیبال کرده اما به عنوان مربی در مدرسه والیبال ستارگان البرز به فعالیت خود ادامه داد.

حامد معدنچی همسر کیمیا علیزاده
نسبت به مهاجرت ورزشکاران بی تفاوت نیستیم
۱۳۹۸/۱۱/۱۴
وزیر ورزش و جوانان گفت: نسبت به مهاجرت ورزشکاران بی تفاوت نیستیم؛ آنها فرزندان ایران و مردم و نظام هستند و باید با روشهای منطقی و غیراحساسی با موضوع مهاجرت ورزشکاران رفتار کنیم.
« مسعود سلطانیفر » روز دوشنبه در گفت و گویی که در تارنمای وزارت ورزش و جوانان منتشر شد، افزود: با روش منطقی و غیراحساسی باید با ورزشکاران، پیشکسوتان و جوانان آینده ورزش کشور ارتباط برقرار کنیم و نظارت دقیق داشته باشیم تا بتوانیم این موضوع را کنترل کنیم.
وی به اظهارات برخی ورزشکاران بعد از مهاجرت اشاره کرد و اعتقاد دارد که باید درها را باز گذاشت و اجازه داد تا قهرمانان هر زمان که بخواهند به میهن بازگردند.
وزیر ورزش و جوانان میگوید: بیشتر این ورزشکاران یا به دلیل مسایل شخصی یا فدراسیون، مربی مهاجرت کردند که نباید به این موضوع به عنوان بحران سیاسی و اجتماعی نگاه کنیم.
«کیمیا علیزاده» دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۱۶ یکی از ورزشکارانی است که به خارج از کشور مهاجرت کرده و با حاشیههایی هم همراه شده است. پیشتر «سعید مولایی» به دلیل مسایل شخصی به کشور اروپایی مهاجرت کرد.
منبع : ایرنا
کیمیا علیزاده برای آلمان مبارزه میکند؟
۱۳۹۸/۱۰/۲۲
کیمیا علیزاده مدال آور کاروان ایران در المپیک ریو که به تازگی از ایران مهاجرت کرده به نوشته چند رسانه آلمانی، قرار است در المپیک ۲۰۲۰ توکیو با پرچم آلمان شرکت کند.

کیمیا علیزاده برای آلمان مبارزه میکند؟
پیش از این اعلام شده بود که او در المپیک توکیو خارج از پرچم ایران مبارزه میکند ولی به کشور خاصی اشاره نشده بود. این قهرمان تکواندو که تنها مدالآور ورزش زنان ایران در المپیک است حدود ۴۰ روز پیش از ایران خارج شد تا تمرینات آمادهسازی خود را در اروپا پیگیری کند.
منبع : فرآرو

کیمیا علیزاده برای آلمان مبارزه میکند؟
واکنش کیمیا علیزاده در صفحه اینستاگرامیش
۱۳۹۸/۱۰/۲۲
سرانجام پس از دو روز گمانهزنی در خصوص احتمال مهاجرت کیمیا علیزاده، روز گذشته (شنبه) او با انتشار پستی شبیه به بیانیه در اینستاگرامش نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داده و این موضوع را تایید کرد.
واکنش فدراسیون تکواندو به ماجرای مهاجرت کیمیا علیزاده
۱۳۹۸/۱۰/۱۹
زهرا سروی در واکنش به شایعه مهاجرت کیمیا علیزاده اظهار داشت: کیمیا علیزاه سرمایه ملی است و تنها مدال تاریخ المپیک دختران ایران به نام وی ثبت شده. عشق و علاقه کیمیا به تکواندو ستودنی است و همواره برای شاد کردن دل مردم کشورش از جان مایه گذاشته است. ما منتظر تصمیم کیمیا برای ادامه زندگی و فعالیت حرفه ای ورزشی اش هستیم.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو گفت: کیمیا پس از افتخارآفرینی در المپیک ریو برای ورزش ایران، در مسابقات جهانی موجو کره جنوبی نیز تاریخ ساز شد و مدال نقره را کسب کرد، اما پس از آن مصدومیت و آسیب دیدگی کیمیا را رها نکرد. برای مجموعه فدراسیون همیشه سلامت ورزشکاران در اولویت قرار دارد و هیچ وقت روی سلامتی آنها ریسک نکرده است.
وی درباره احتمال بازگشت کیمیا علیزاده هم خاطر نشان کرد: برنامه بانوان تکواندوکار برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ حضور در رقابت های کسب سهمیه قاره ای است که فروردین ماه برگزار می شود. اردوی آماده سازی ما در جریان است و درهای تیم ملی روی کیمیا باز است.
مهاجرت کیمیا علیزاده؛در توکیو با پرچم المپیک؟
۱۳۹۸/۱۰/۱۹
کیمیا علیزاده که در المپیک ۲۰۱۶ توانست با کسب مدال برنز به نخستین مدال آور ورزش زنان ایران در تاریخ المپیک تبدیل شود، در سال های اخیر درگیر مصدومیت بوده و در فاصله ۶ ماه مانده تا المپیک فدراسیون هم از غیبت او در اردوی تیم ملی به دلیل مصدومیت خبر داد.
این تکواندوکار جوان که شهریور ماه امسال بعد از نزدیک به ۲ سال دوری در ترکیب تیم ملی در جام جهانی به میدان رفت و توانست به همراه سایر هم تیمی های خود در بخش تیمی به سهمیه المپیک برسد. البته مسابقات بخش تیمی در المپیک ۲۰۲۰ به صورت آزمایشی برگزار می شود و طبق گفته مسئولان فدراسیون تکواندو متعلق به شخص نیست. در واقع اگر هر بازیکنی از آن تیم از جمله کیمیا علیزاده نتوانند در بخش تیمی المپیک ۲۰۲۰ شرکت کنند، یک نفر با نظر فدراسیون جایگزین می شود.
چند هفته قبل بعد از اینکه نام کیمیا علیزاده را در تکواندوکاران دعوت شده به تیم ملی زنان دیده نشد ، مدیر تیم های ملی و سرمربی تیم ملی تکواندوی زنان اعلام کرد هر زمان مصدومیت علیزاده رفع شود، او به اردوی تیم ملی اضافه خواهد شد. البته شرط حضور او، صدور مجوز از سوی پزشک بود.
با اینکه همه امیدوار بودند کیمیا علیزاده بتواند خودش را به مسابقات انتخابی المپیک برساند و او هم با انتشار تصاویری از تمرینات خود در اینستاگرام طرفدارانش را امیدوارتر می کرد، ناگهان انتشار یک عکس از او در تمرینات یک تیم خارجی شوک عجیبی به ورزش ایران وارد کرد. این عکس که گفته می شود از تمرین تیم ملی هلند منتشر شده، مهاجرت این ورزشکار را بر سر زبان ها انداخته است.
با اینکه هنوز کیمیا علیزاده و همسرش به این موضوع واکنشی نشان نداده اند، فدراسیون تکواندو نیز از این موضوع ابراز بی اطلاعی کرده است. برخی رسانه ها مهاجرت او را قطعی دانسته و حتی صحبت از حضور کیمیا در المپیک با پرچم کشور دیگری مطرح شده است. طبق آخرین اخبار کیمیا علیزاده و همسرش حدود یک ماهی است که از ایران خارج شده و حالا در هلند حضور دارند.
چیزی که مشخص است طبق قوانین بین المللی کیمیا نمی تواند تا سال ۲۰۲۱ با پرچم کشور دیگری در المپیک روی شیاپچانگ برود. او هنوز در بخش انفرادی سهمیه ای هم به دست نیاورده و تیم ملی زنان ایران باید خودش را در مسابقات انتخابی المپیک در فروردین ۹۹ برای کسب نهایتا ۲ سهمیه آماده کند.

آخرین اخبار کیمیا علیزاده
کیمیا علیزاده اگر بخواهد اقامت کشور دیگری همچون هلند را بگیرد، باید ۲ سال از آخرین زمان حضورش با پیراهن تیم ملی ایران بگذرد. البته این اتفاق در یک صورت دیگر می تواند بیفتد که فدراسیون ایران رضایتش را صادر کند که در این مورد بعید است چنین اتفاقی بیفتد.
این تکواندوکار جوان و دارنده مدال برنز المپیک ریو، فقط با پیراهن تیم ملی ایران شانس حضور در المپیک ۲۰۲۰ را داشت و حداقل می توانست در مسابقات تیمی که سهمیه اش به دست آمده بود، در توکیو مبارزه کند.
کیمیا علیزاده و همسرش و خانواده اش واکنشی به این ماجرا نشان نداده ، اما او ظاهرا دو راه پیش روی خود دارد. اول اینکه اقامت یک کشور خارجی را بگیرد و تا سال ۲۰۲۱ برای بازگشت به تکواندو صبر کند. دوم هم اینکه در کشور دیگری پناهنده شود و زیر پرچم IOC و با تیم پناهندگان در المپیک شرکت کند.