وام ازدواج / آخرین اخبار وام ازدواج / جدیدترین اخبار از افزایش وام ازدواج

اجتماعی 🔥 , اقتصادی 🔥 ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ یک دیدگاه

وام ازدواج / آخرین اخبار وام ازدواج / جدیدترین اخبار از افزایش وام ازدواج

وام ازدواج, وام ازدواج ۹۹, وام ازدواج سال ۹۹, وام ازدواج سال ۱۴۰۰, مبلغ وام ازدواج, شرایط وام ازدواج, ویرایش وام ازدواج, وام ازدواج ۹۸, وام ازدواج سال ۹۸, وام ازدواج ۸۰ میلیونی, شرایط ضامن وام ازدواج بانک تجارت, کدام بانک زودتر وام ازدواج میدهد, کدام بانک زودتر وام ازدواج میدهد ۹۸, کدام بانک زودتر وام میدهد, بهترین بانک برای وام ازدواج ۹۸, در حال حاضر کدام بانک وام ازدواج میدهد, بانکهای دارای بودجه وام ازدواج, شرایط وام ازدواج بانک مسکن, شرایط ضامن وام ازدواج بانک ملت, مبلغ وام ازدواج سال ۹۹, وام ازدواج سال ۹۹ چقدر است, افزایش وام ازدواج در سال ۹۹, مبلغ وام ازدواج در سال ۹۹, مبلغ وام ازدواج ۹۹, قیمت وام ازدواج ۹۹, شبکه خبر وام ازدواج

وام ازدواج, وام ازدواج 99, وام ازدواج سال 99, وام ازدواج سال 1400, مبلغ وام ازدواج, شرایط وام ازدواج, ویرایش وام ازدواج, وام ازدواج ۹۸, وام ازدواج سال 98

وام ازدواج, وام ازدواج ۹۹, وام ازدواج سال ۹۹, وام ازدواج سال ۱۴۰۰, مبلغ وام ازدواج, شرایط وام ازدواج, ویرایش وام ازدواج, وام ازدواج ۹۸, وام ازدواج سال ۹۸

وام ازدواج فقط با یک ضامن داده می‌شود

۱۳۹۹/۰۲/۱۴

معاون ساماندهی امور جوانان: درخواست بیش از یک ضامن برای وام ازدواج از سوی بانک ها غیر قانونی است و مراجعین شکایات خود را در سایت بانک مرکزی ثبت کنند./مهر


آغاز پرداخت «وام ازدواج» ۵۰ میلیونی

۱۳۹۹/۲/۳

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نسبت به فعالیت و سودجویی احتمالی برخی از سایت‌های غیرقانونی برای ثبت درخواست وام ازدواج هشدار داد.

محمدمهدی تندگویان با بیان اینکه از هفته گذشته پرداخت وام ازدواج ۵۰ میلیونی آغاز شده است، گفت: با توجه به بخشنامه بانک مرکزی پیش‌بینی ما این است که تا خرداد ماه تمام شبکه بانکی برای پرداخت وام وارد عمل شوند.

وی در گفتگو با ایسنا، نسبت به فعالیت و سودجویی سایت‌های غیررسمی برای ثبت درخواست وام ازدواج هشدار داد و گفت: متاسفانه سایت‌هایی تحت عناوین مختلف از جمله مشاوره وام ازدواج، انتقال وام ازدواج، خرید و فروش وام ازدواج و… مشغول فعالیت هستند. در این سایت‌ها به محض ورود کاربر، آن‌ها به لینک دیگری برای پرداخت هزینه مشاوره یا درصد انجام کار و … منتقل می‌شوند.

معاون امور جوانان با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان، لینکی غیر از سامانه تسهیلات قرض الحسنه وام قرض الحسنه بانک مرکزی به آدرس https://ve.cbi.ir برای ثبت درخواست وام ازدواج معتبر نیست، اظهار کرد: جوانان متقاضی وام ازدواج صرفا باید به این لینک مراجعه کنند، چرا که مراجعه به سایر سایت‌های غیرمرتبط با خطر سوء استفاده مالی از آنان همراه است.

تندگویان با اشاره به اینکه در این رابطه نامه‌ای نیز از سوی معاونت جوانان به پلیس فتا ارسال شده است، تصریح کرد: فعالیت تمام سایت‌های دیگر غیر از سامانه بانک مرکزی غیرقانونی است و منجر به کلاهبرداری از کاربران خواهد شد.

وی در ادامه به موضوع کسر اقساط وام قرض الحسنه ازدواج جوانان از سوی برخی بانک‌ها برخلاف ابلاغیه بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: همچنان گزارش‌هایی مبنی بر کسر اقساط یا عدم برگشت مبلغ اقساط به حساب افراد به دست معاونت جوانان می‌رسد. این افراد می‌توانند با مراجعه به سامانه بانک مرکزی، از بخش امکانات سایت و در ادامه سامانه ثبت شکایات این موارد را اعلام کنند تا پیگیری‌های لازم صورت بگیرد.

معاون امور جوانان توضیح داد: این افراد باید شماره تسهیلات، شماره شعبه دریافت وام و موضوع پیش آمده مانند کسر اقساط را در سامانه مذکور توضیح دهند تا بانک مرکزی برای رفع مشکل آن‌ها اقدام کند.


کلیه شرایط و مدارک لازم جهت اخذ وام ازدواج و سوالات رایج

وام ازدواج همان‌طور که از نام این وام برمی‌آید، وام ازدواج به زوجینی که از زمان ازدواجشان بیش از یک سال نگذشته باشد تعلق می‌گیرد.

شرایط و دستورالعمل اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج

الف – شرایط عمومی متقاضیان تسهیلات ازدواج

۱- دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران .

۲- به هر یک از زوجـــین مــبلغ ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات ازدواج تعلق می‌گیرد.

تبصره ۱ : کلیه شهروندان ایرانی خارج از کشور که گواهی ازدواج آنـها توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده ، قادر به ثبت نام بوده و گواهی ازدواج آنها که ممهور به مهر کنسولگری ایران در کشور مذکور می‌باشد به عنوان سند ازدواج تلقی می‌گردد .

تبصره ۲ : اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسمی توسط مراکز اقلیت‌های دینی در داخل کشور مورد تایید قرار گیرد معادل عقدنامه تلقی گردیده و این متقاضیان نیز قادر به ثبت نام خواهند بود .

۳- دارا بودن کارت ملی ( موقت یا دایم ) و کد پستی محل سکونت متقاضی.

۴- با توجه به امکان اعطای تسهیلات ازدواج به هر ایرانی، چنانچه متقاضی وام ازدواج قبلا از تسهیلات موصوف استفاده نکرده باشد، (علیرغم ازدواج دوم یا بیشتر) می تواند از تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بهره مند گردد . (توجه : به هر یک از متقاضیان صرفا یک مرتبه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج تعلق می گیرد)

۵- متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از تاریخ وقوع عقد، به مدت ۲ سال شمسی (۲۴ ماه)، مهلت ثبت نام جهت استفاده از تسهیلات موصوف را دارند .

ب – مدارک مورد نیاز

۱- اصل و کپی سند ازدواج .

۲- اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه‌های زوجین .

۳- اصل و کپی شناسنامه‌های ضامنین .

۴- اصل و کپی کارت ملی ( موقت یا دایم ) زوجین .

۵- اصل و کپی کارت ملی ( موقت یا دایم ) ضامن .

۶- کد پستی ده رقمی و آدرس کامل محل سکونت زوجین .

۷- کد رهگیری ده رقمی دریافتی از سایت پس از مرحله ثبت نام .

پ- شرایط ضامنین (یکی از موارد ذیل به تشخیص بانک مربوطه)

تبصره ۱ : اعمال شرایط ذیـل منوط به تشخیص مسئول بانک و با تـوجه به سوابق بانکی و اهلیت مشتری تعیین خواهد شد .
۱- چنانچه زوجین در سامانه ازدواج هر دو یک بانک را انتخاب نموده باشند، ارائه یک ضامن معتبر، منوط به کفایت میزان حقوق دریافتی آن ضامن برای اقساط هر دو قرارداد زوجین مکفی می باشد .

۲- چنانچه متقاضی در صف همان بانک دریافت کننده یارانه خود باشد، مراتب در چارچوب مفاد نامه شماره ۵۶۲۰۲‏/۹۶ مورخ ۲۷‏/۲‏/۱۳۹۶ موضوع اعطای تسهیلات به پشتوانه یارانه واریزی قابل اجرا می باشد .

۳- چنانـچه متقاضی دریافت ‌تسـهیلات ازدواج، کارمند رسمی ‌یا پیمانی ‌دولت، نیروی نظامی و انتظامی، نـهـادها و مـوسسات عمومی (نظیر شهرداری‌ و بنیاد، کمیته‌امداد، هـلال‌احمر) باشد، ارائه گواهی تـعهدکسر اقساط از سازمان مربوطه به همراه ارائه فـیش حقوق وحکم کارگزینی، و در صورتیکه مانده حقوق نامبرده کفایت نماید، نیازی به اخذ ضامن نمی‌باشد .

۴- ضمانت یک نفر کارمند رسمی، پیمانی، بازنشسته دولت، نــیروی نظامی و انتظامی، نـــهـادها و مـوسسات عمومی (نظیرشهرداری‌ و بنیاد، کمیته امداد، هلال احمر)،کارگر یا کارمند شرکت‌های تولیدی صنعتی بزرگ و فعال، با ارائـه آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی و … امکان پذیر می باشد .

۵- ضمانت یک نفر کاسب دارای پروانه کسب که در زمان اعطای تسهیلات دارای فعالیت اقتصادی دایر باشد .

۶- ضمانت‌یک نفر دارنده حساب جاری فعال وخوش حساب که به تایید وتشخیص شعبه پرداخت کننده رسیده باشد .

۷- ر مورد متقاضیان تسهیلات در مناطق روستایی، ضمانت یک نفر ساکن روستا که اهلیت و صلاحیت وی توسط شورای اسلامی روستا تایید شود (ممهور به مهر شورا) .

۸- سایر وثایق قابل قبول به تشخیص بانک عامل که بیشترین میزان سهولت و سرعت در پرداخت تسهیلات را فراهم سازد ( از جمله دریافت سفته، چک معتبر و سپرده های متقاضی و بستگان آنان و…) .

ج- روش ثبت نام

کلیه متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق می‌باشند ، ابتدا باید از طریق همین سایت ثبت نـام کرده و فرم مربوطه را تکمیل نمایند که در صورت موفقیت آمیِز بودن مراحل ثبت نام ، یک کد رهگیری ده رقمی که کاملا محرمانه بوده و مربوط به متقاضی می‌باشد ، به شخص ثبت نام کننده داده می‌شود

متقاضیان موظف هستند جهت اطلاع از وضعیت ثبت نام خود و هـمچنین نام شعبه مربوطه جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به همین سایت مراجعه کرده و در صورتیکه شعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعلام می‌گردد ، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام نمایند . بدیـهی است در صورت عدم مــــراجعه متقاضیان در زمـان تعیین شده ، ثبت نـام آنهاکان لم یکن تلقی می‌گردد .

د- مدت بازپرداخت تسهیلات و کارمزد

– مدت بازپرداخت تسهیلات ۶۰ماهه با اقساط مساوی بوده و سررسید اولین قسط ، یک ماه پس از پرداخت تسهیلات مزبور می‌باشد .

– نرخ کارمزد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ۴درصد تعیین می‌گردد .

و- دستور العمل اجرایی پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ایثارگران

ماده ۱- تسهیلات موضوع این دستور العمل از محل منابع قرض الحسنه بانکهای عامل و به میزان دو برابر تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای افراد عادی پرداخت می شود.

ماده ۲- متقاضی ایثارگری می تواند در سامانه ازدواج ثبت نام نماید که همانند سایر متقاضیان ازدواج، قبلا از تسهیلات موصوف استفاده نکرده باشد و حداکثر از تاریخ وقوع عقد تا ۲ سال شمسی (۲۴ ماه)، نسبت به ثبت نام در سامانه ازدواج اقدام نماید.

ماده ۳- با توجه به ماده (۵۰) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، افراد ایثارگر مشمول، صرفا شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد می باشند.

ماده ۴- مدت بازپرداخت تسهیلات موصوف، همانند سایر متقاضیان حداکثر ۵ سال (۶۰ ماه) می باشد.

ماده ۵- پرداخت تسهیلات موضوع این دستورالعمل از زمان ابلاغ مصوبه قابل اجرا می باشد.

ماده ۶- رعایت سایر شرایط و ضوابط اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای این تسهیلات الزامی می باشد.

ماده ۷- درراستای اجرای ماده ۵۰ قانون خدمات رسانی به ایثارگران، و اعطای وام ازدواج به خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران براساس بندهای (ز)، (ح) و (ط) ماده ۱ دستور العمل قانون خدمات رسانی به ایثارگران ، درصورتی که استعلام وضعیت مشمولین مذکور در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج جهت بهره مندی آنان از تسهیلات موصوف از طریق وب سرویس میان این بانک و بنیاد شهید (برای ازدواج دوم و در صورتیکه متقاضی در ازدواج قبلی از تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج بهره مند نگردیده باشد) مثبت درج گردد، مورد اقدام قرار می گیرد:

ز ) خانواده شاهد:خانواده‌های معظمی که در راه اعتلای اهداف عالیه انقلاب اسلامی و مبارزه با دشمنان انقلاب یکی از اعضای خانواده‌شان (پدر، مادر، همسر، فرزند) شهید یا مفقودالاثر یا اسیر شده باشد.

ح ) خانواده ایثارگران:خانواده‌های جانبازان و آزادگان که شامل همسر، فرزند و والدین آنها می‌شود.

ط ) در صورت فوت جانبازان و آزادگان مشمول این قانون، خدمات و امتیازات مربوط، به خانواده تحت تکفل آنان تعلق می‌گیرد.

شرایط مختلف بانک ها

اگرچه شرایط دریافت وام ازدواج طبق بخشنامه بانک مرکزی باید برای همه بانک ها یکسان باشد اما باید بدانید که شرایط هر بانک با بانک های دیگر و حتی بعضا شرایط شعبه های مختلف یک بانک نیز با یکدیگر متفاوت است. همین متفاوت بودن شرایط باعث شد تا به شعب چند بانک در تهران سر بزنیم و از آنها درباره شرایط دریافت وام ازدواج سوال کنیم. از خیابان شهید مطهری تا خیابان جمهوری اسلامی به بانک های مختلفی مراجعه کردیم و این هم نتیجه پرسیدن این سوال در ۹ بانک مختلف.

۱٫ بانک صادرات

اگر بانک صادرات و یکی از شعب حوالی خیابان جمهوری اسلامی این بانک را انتخاب کنید و ساعت ۹ صبح هم به شعبه مراجعه کنید احتمالا مثل من با شعبه ای شلوغ مواجه می شوید و زمان زیادی را منتظر خواهیدماند. بعد از زمان زیادی که برای گرفتن جواب سوالم منتظر می مانم، بالاخره رییس شعبه که کمی سرش خلوت تر از سایرین است جواب سوالم را می دهد.

او می گوید برای دریافت وام ازدواج نیاز است که یک کارمند رسمی یا بازنشسته ضامن شما بشود. البته یک گواهی هم لازم است که نشان دهد شما شاغل هستید. اگر یکی از زوج ها هم شاغل باشد کفایت می کند، به شرط اینکه ضمانت پرداخت اقساط وام شریک زندگی خود را بکند. در این شعبه نیازی به سفته و چک نیست.

۲٫ بانک ملی

شاید بتوان گفت این بانک کمتر از دیگر بانک ها سخت گیری می کند. طوری که کارمند دایره تسهیلات یکی از شعب حوالی خیابان مطهری می گوید برای دریافت وام ازدواج در بانک ملی فقط باید نامه کسر از حقوق از یک ضامن معتبر داشته باشید و از دریافت چک و سفته خبری نیست. وقتی به او می گویم که در برخی از بانک ها اضافه بر داشتن ضامن معتبر، خود زوجین نیز باید شاغل باشند تا بانک بداند می توانند از پس پرداخت اقساط بربیایند، می گوید اینجا از این خبرها نیست.

۳٫ بانک ملت

شعبه خلوت است و کارمند دایره تسهیلات همزمان با میلیون ها نفر دیگر در این سرزمین سرگرم کار با گوشی موبایلش است. وقتی از او می خواهم به من که در آستانه ازدواج هستم از شرایط دریافت این وام در بانک ملت بگوید، بعد از چند ثانیه سرش را از گوشی موبایلش بیرون می آورد و می گوید اضافه بر یک ضامن رسمی، باید حدود ۱۳ میلیون تومان نیز سفته ارائه کنید.

کمی فکر می کند و اضافه می کند که خود زوج و زوجه هم باید منبعی برای کسب درآمد داشته باشند و مدرکی حاکی از داشتن این منبع را هم تسلیم این شعبه کنند. البته اگر یکی از زوجین شاغل نباشد هم اشکالی ندارد و شریک زندگی اش می تواند ضمانت کند که قسط های او را به موقع پرداخت می کند. تشکر می کنم و نگاهش به گوشی موبایلش منتقل می شود.

۴٫ بانک پاسارگاد

ابتدا در حوالی خیابان مطهری و سپس در خیابان جمهوری اسلامی به چند شعبه از این بانک مراجعه می کنم اما می گویند چون شعبه آنها وام ازدواج پرداخت نمی کند، اطلاع زیادی از شرایط دریافت آن ندارند و می گویند باید به یکی از شعب ارائه کننده وام ازدواج بروم. از ترافیک خیابان ولیعصر عبور می کنم و بالاخره شعبه ای را پیدا می کنم که در میان شعب پرداخت کننده وام ازدواج در بانک پاسارگاد است.

مسئول ارائه تسهیلات این شعبه که در حوالی خیابان کریم خان قرار دارد، می گوید علاوه بر الزامی بودن داشتن یک ضامن معتبر برای هر یک از زوجین هر کدام به طور جداگانه باید ۱۴ میلیون تومان چک و ۱۴ میلیون تومان نیز سفته تسلیم کنند. البته اگر کارمند رسمی، پیمانی یا به گفته این کارمند بازنشسته هستید، می توانید ضامن خودتان شوید و لازم نیست از کسی در خواست کنید تا ضامن شما شود. در میان تمام بانک هایی که به آنها مراجعه کردم، بانک پاسارگاد تنها بانکی است که تحت شرایطی می توانید ضامن خود باشید.

۵٫ بانک کشاورزی

اگر برای دریافت وام تان این بانک را انتخاب کنید و مثل من به یکی از شعبات بانک کشاورزی در خیابان جمهوری اسلامی مراجعه کنید، می توانید با داشتن یک ضامن که یا کارمند رسمی است یا جواز کسب دارد، وام خود را دریافت کنید. یکی از آسان ترین شرایط برای ضامن در میان بانک هایی که به آنها مراجعه کردم، مسئول ارائه تسهیلات در این بانک می گوید به سفته و چک هم نیازی نیست و همان ضامن کفایت می کند.

۶٫ بانک انصار

کارمند تسهیلات یکی از شعب حوالی خیابان جمهوری اسلامی این بانک می گوید علاوه بر کارمندان رسمی، کارکنان سپاه پاسداران، ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و بازنشستگان لشکری هم می توانند ضامن شوند. البته بانک انصار از خود متقاضی چک و گردش حساب و از ضامن نیز فقط گردش حساب می خواهد. وقتی از کارمند این بانک سوال می کنم که شرایط دیگری هم وجود دارد یا خیر، می گوید اگر با تسلیم حدود ۱۳ میلیون تومان سفته هم مشکلی نداشته باشید، شرایط دیگری برای دریافت وام وجود ندارد.

۷٫ بانک سپه

یکی از کارمندان می گوید برای این بانک کسر از حقوق یک ضامن معتبر و ارائه فیش حقوقی او کافی است و نیازی به چک و سفته نیست. شرایطی نه چندان دشوار برای دریافت وام ازدواج در شعبه ای از بانک سپه در حوالی خیابان سهروردی. شعبه ای که نسبتا خلوت است و می توانید کار خود را در زمان نسبتا کمی انجام دهید.

۸٫ بانک تجارت

چند شعبه از این بانک در فاصله ای نه چندان دور از هم در خیابان مطهری قرار دارند و یکی که به نظر خلوت تر است را انتخاب می کنم. در این بانک هم مثل سایر بانک ها داشتن نامه کسر از حقوق یک ضامن رسمی الزامی است. کارمندی که سوالم را جواب می دهد می گوید اگر برای هر نفر ۱۲ میلیون تومان سفته بدهید و اشتغال به کار هم داشته باشید، به چیز دیگری نیاز نیست. البته مثل بانک های صادرات و ملت، اگر یکی از زوجین شاغل نباشد، همسرش می تواند پرداخت اقساط وام او را ضمانت کند. به نظر می رسد تعداد بانک هایی که ترجیح می دهند به افراد شاغل وام بدهند، کم نیست.

۹٫ بانک پارسیان

از بانک تجارت که بیرون می آیم قرمزی تابلوی بانک پارسیان نظرم را جلب می کند. ساعت حدود چهار بعد از ظهر است و به نظر می رسد این شعبه آخرین جایی باشد که شرایط وام ازدواج را از آن می پرسم. ناگفته پیداست که هیچکدام از بانک ها نمی دانستند که اصلا ازدواجی در کار نیست و صرفا برای دادن آگاهی به خوانند، یک روز کاری ام را در مراجعه به بانک های مختلف گذراندم.

برای دریافت وام در یکی از شعب حوالی خیابان مطهری از بانک پارسیان نیز به یک ضامن رسمی نیاز دارید و مثل شرایط برخی از بانک های گفته شده، باید شاغل هم باشید. البته برای هر نفر ۱۳ میلیون تومان سفته نیز باید ارائه کنید.

آموزش ثبت نام سامانه وام ازدواج

کلیه متقاضیان وام ازدواج که واجد شرایط فوق هستند، ابتدا باید از طریق سایت ve.cbi.ir ثبت نـام کرده و فرم مربوطه را تکمیل کنند که در صورت موفقیت آمـــیِز بودن مراحل ثبت نام، یک کد رهـگیری ۱۰ رقمی که کاملا محرمانه است، به شخص ثبت نام کننده داده می‌شود.

متقاضیان موظف هستند ظرف مـدت ۳ الی ۴ روز جهت اطلاع از وضعیت ثبت نام خـود و هـمچنین نام شـعبه مربوطه جهت مراجعه برای اخذ وام ازدواج، به همین سایت مراجعه کرده و در صـورتی که شــعبه عامل اعطای وام برای متقاضی تعیین شده باشد، باید با در دست داشتن مدارک مـــورد نیاز، ظرف مدت زمانی که از طرف سایت اعـلام می‌شود، به شعبه مربوطه مراجعه کرده و نسبت به اتمام مراحل اخذ وام اقدام کنند.

پرسش‌های متداول اگر سوالی دارید مطرح کنید

شرایط لازم جهت ضامن در زمان اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج کدام است؟

پاسخ : در خصوص اخذ ضامن جهت بهره مندی از تسهیلات مذکور ، حسب مصوبه شورای پول و اعتبار برای تسهیلات کمتر از مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال یک ضامن معتبر و برای تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریال دو ضامن معتبر کافیست که تشخیص ضامن معتبر بر عهده بانک عامل می باشد

اگر در زمان ثبت نام و پر کردن فرم مربوطه در پایان مراحل مربوطه موفق به دریافت کدرهگیری نشده است به چه صورت می توان این کد را دریافت نمایم؟
پاسخ : متقاضی می تواند با مراجعه به قسمت بازیابی کدرهگیری و وارد کردن مشخصات مربوطه در قسمتهای مشخص شده نسبت به بازیابی کد رهگیری اقدام نماید.

هنگام ثبت نام اولیه ، مشخصات متقاضیان به اشتباه درج گردیده ، لیکن ثبت نام در سامانه انجام شده است برای اصلاح مشخصات چه کار باید انجام دهم؟
پاسخ : در زمانیکه متقاضی ثبت نامه اولیه انجام داده و هنوز صحت و سقم اطلاعات متقاضی از سوی ثبت احوال تایید نشده باشد متقاضی می تواند با مراجعه به قسمت ویرایش ثبت نام قبلی نسبت به اصلاح مشخصات خود اقدام نماید. همچنین اگر صحت مشخصات متقاضی توسط ثبت احوال انجام شده باشد مجدداً متقاضی از قسمت ویرایش ثبت نام قبلی می تواند اصلاح مشخصات را انجام نماید. ولی اگر صحت و سقم اطلاعات متقاضی توسط ثبت احوال تایید نشده باشد متقاضی می باید با مراجعه به قسمت ثبت نام جدید نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام نمایند.

در صورتیکه برای بانکی جدید ثبت نام نموده اما با بانک قبلی خود به توافق رسیده باشم و قرار است این بانک تسهیلات ازدواج را به بنده پرداخت نماید، چطور می توانم ثبت نام جدید خود را حذف نمایم؟
پاسخ : اگر در بانک جدید تا کنون تعیین شعبه نشده باشید می توانید با مراجعه به قسمت حذف ثبت نام، ثبت نام قبلی خود را حذف نمایید.

آیا ثبت نام ازدواج از طریق پست امکان پذیر می باشد؟
پاسخ : خیر‌، متقاضی صرفاً از طریق این سامانه امکان ثبت نام دارد.

آیا پس از گذشت تاریخ انقضاء تعیین شعبه امکان تمدید مهلت وجود دارد؟
پاسخ : با توجه به محدودیتهای موجود بانکها قادر به تمدید مهلت مراجعه برای متقاضیان نبوده و متقاضیان ملزم می باشند پس از تعیین شعبه از سوی بانک عامل، حداکثر ظرف ۱۲ روز کاری به شعبه تعیین شده مراجعه نمایند.

آیا برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، ثبت نام یکی از زوجین کافی است؟
پاسخ : خیر ، از آنجا که زوج و زوجه هر کدام دارای شخصیت حقیقی مستقل می باشند ، می باید به طور جداگانه ثبت نام نمایند و کد رهگیری دریافت و جهت پیگیری های بعدی یادداشت نمایند.

مدت زمان طولانی در صف انتظار تعیین شعبه هستم از کجا می توانم موضوع را پیگیری نمایم؟
پاسخ: چون تعیین شعبه از طریق ادارات سرپرستی بانکها انجام می پذیرد متقاضیان می توانند با مراجعه به این مراکز از روند تعیین شعبه خود مطلع گردند همچنین با مراجعه به قسمت تماس با پشتیبانی بانکها نیز می توانید به صورت تلفنی مراحل مربوطه را پیگیری نمائید.

آیا برای اخذ تسهیلات ازدواج ، داشتن عقد نامه رسمی صادر شده از دفتر خانه‌های ازدواج و طلاق الزامی است؟
پاسخ : بلی

آیا تسهیلات ازدواج برای دومین بار پرداخت می شود؟
پاسخ : تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به هیچ وجه دوبار پرداخت نمی گردد و هر فرد تنها یکبار می تواند از تسهیلات ازدواج استفاده نماید.

آیا مابه التفاوت تسهیلات ازدواج به متقاضیانی که در ازدواج اول خود از تسهیلات کمتری نسبت به مبالغ فعلی استفاده کرده اند و مجداً ازدواج می نمایند تعلق می گیرد؟
پاسخ : خیر

آیا تسهیلات ازدواج به ازدواج دوم تعلق می گیرد؟
پاسخ : در صورتیکه که متقاضی در ازدواج اول خود تسهیلات دریافت ننموده باشد می تواند در ازدواج بعدی با رعایت سایر شرایط و مقررات مربوطه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج دریافت نماید.

آیا استفاده از تسهیلات ازدواج ، دارای محدودیت حداکثر سن می باشد؟
پاسخ : خیر

حداقل سن جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج چند سال می باشد؟
پاسخ : برای دختران ۱۳ سال تمام شمسی و برای پسران ۱۵ سال تمام شمسی

آیا تسهیلات ازدواج به افراد کمتر از ۱۸ سال تعلق می گیرد؟
پاسخ : بلی در ابتدا زوج و زوجه هر کدام به تنهایی در سامانه ازدواج ثبت نام می نمایند و پس از تعیین شعبه و طی مراحل مربوطه تسهیلات ازدواج به ولی یا قیم قانونی وی پرداخت می گردد.

پس از ثبت نام متقاضی و عدم مراجعه به موقع به شعبه تعیین شده ، در صورت حذف مشخصات آیا فرد می تواند مجدداً ثبت نام نماید؟
پاسخ : بلی متقاضیان می توانند با رعایت سایر شرایط در دستورالعمل سامانه و با مراجعه به قسمت ثبت نام جدید اقدام به انتخاب بانک جدید نمایند.

آیا متقاضی پس از ثبت نام برای یک بانک می تواند ثبت نام خود را باطل و برای یک بانک دیگر ثبت نام نماید؟
پاسخ: چنانچه متقاضی از سوی بانک تعیین شعبه شده باشد، و متقاضی به مدت ۱۲ روزکاری به شعبه مورد نظر مراجعه ننماید، شخص از سامانه بانک مربوطه حذف شده و می تواند مجدداً ثبت نام نماید ولی اگر متقاضی تعیین شعبه نشده باشد با مراجعه به قسمت ویرایش ثبت نام قبلی می‌تواند نسبت به تغییر بانک اقدام نماید.

پس از پذیرش متقاضی از طرف بانک، چه مدت زمانی برای تکمیل مدارک در نظر گرفته شده است؟
پاسخ: متقاضی پس از پذیرش از طرف بانک، حداکثر ظرف مدت ۱ ماه فرصت دارد تا نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز بانک اقدام نماید. بدیهی است پس از گذشت فرصت مذکور و عدم تکمیل مدارک مربوطه از سوی متقاضی، نام وی از سامانه ازدواج حذف می گردد تا امکان بهره مندی سایر متقاضیان در صف از تسهیلات مذکور فراهم گردد. براین اساس، متقاضیان مذکور، با رعایت سایر شرایط سامانه ازدواج می توانند در صورت تمایل و واجد شرایط بودن، نسبت به ثبت نام مجدد در سامانه اقدام نمایند.

در زمان ثبت نام اگر در قسمت ایثارگری به اشتباه وضعیت ”ندارد / دارد“ را ثبت کرده باشم و تعیین شعبه شده باشم چطور می توانم آنرا اصلاح نمایم؟
پاسخ : در زمان تعیین شعبه و مراجعه به شعبه موضوع را به مسئول مربوطه منعکس نموده و حسب استعلام برخط از بنیاد شهید، که در سامانه تعبیه گردیده است، وضعیت ایثارگری شما تعیین خواهد شد.

بنده مشمول تسهیلات ازدواج ایثارگران می شوم لیکن پس از مراجعه به بانک و استعلام توسط شعب وضعیت سهمیه ایثارگری ندارد، نمایش داده می شود چه کار باید انجام دهم؟
پاسخ : در صورتیکه به شعبه مراجعه نموده و استعلام وضعیت ایثارگری برای شما منفی نمایش داده شد و شما جزو مشمولین قانون خدمات رسانی به ایثارگران (صرفا شامل خود جانبازان، آزادگان و فرزندان آنان و فرزندان شاهد) باشید می باید با مراجعه به یکی از مراکز بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و یا شهرستان خود نسبت به ثبت اطلاعات خود در سیستم سجایا بنیاد شهید اقدام نموده و مجدداً به شعبه تعیین شده جهت بهره مندی از تسهیلات موصوف مراجعه نمایید.

در صورتی که در سامانه ازدواج وضعیت ایثارگری را به اشتباه انتخاب کرده باشیم یا استعلام سامانه وضعیت ایثارگری را ندارد نشان دهد ، آیا می توانیم معرفی نامه کتبی از مرکز بنیاد شهید برای بانک تهیه نمایم؟
پاسخ : خیر. استعلام وضعیت ایثارگری متقاضیان مشمول صرفاً از طریق گزینه استعلام در سامانه ازدواج امکانپذیر می باشد.

علت عدم امکان ثبت نام در سامانه ازدواج در بانکی خاص برای یک استان مشخص چیست؟
پاسخ : در صورت اتمام اعتبار بانکهای یک استان و یا افزایش بیش از حد مراجعین به بانک مذکور در استان مورد نظر ، امکان ثبت نام برای متقاضی جدید میسر نمی باشد . لذا متقاضی می بایست در فرصتهای بعدی برای ثبت نام به سامانه مراجعه نماید یا بانکهای دیگر در سامانه ازدواج را انتخاب نماید.

فرصت ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج ، جهت دریافت وام ازدواج حداکثر چه مدت می‌باشد؟
پاسخ : متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از تاریخ وقوع عقد تا ۲۴ ماه بعد(۲ سال شمسی)، مهلت ثبت نام جهت استفاده از تسهیلات موصوف را دارند.

آیا با توجه به گذشت بیش از ۲۴ ماه از زمان وقوع عقد می توانم جهت ثبت نام و دریافت قرض الحسنه ازدواج اقدام نمایم؟
پاسخ : خیر ، حداکثر مدت زمان تعیین شده جهت ثبت نام دریافت قرض الحسنه ازدواج همان ۲۴ ماه بوده و پس از آن ثبت نام در سامانه قرض الحسنه ازدواج امکان پذیر نمی باشد.

اینجانب در هفته قبل ثبت نام کرده ام لیکن شعبه مورد نظر از سوی سایت مشخص نشده است؟
پاسخ : این امر هنگام مراجعه همزمان تعداد زیادی از متقاضیان ازدواج به سایت ازدواج اتفاق می‌افتد که با توجه به کثرت متقاضیان در مقاطع مختلف و محدودیت منابع قرض الحسنه بانکی، تعیین شعبه از سوی بانک عامل برای متقاضیان صورت خواهد پذیرفت

با توجه به ثبت نام در سامانه و تایید کدملی ، بانک عامل نسبت به تعیین شعبه اقدام نکرده است؟
پاسخ : به علت کثرت متقاضیان در سامانه قرض الحسنه ازدواج و همچنین محدودیت منابع بانکی تعیین شعبه و پرداخت تسهیلات با کندی صورت خواهد پذیرفت و متقاضی می باید صرفاً با مراجعه به قسمت مشاهده وضعیت سامانه ازدواج از وضعیت خود مطلع شده و در صورت تعیین شعبه با مراجعه به بانک مذکور جهت تشکیل پرونده و طی مراحل مربوطه نسبت به اخذ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج اقدام نماید.

آیا ثبت نام من و همسرم در دو بانک و یا دو شهر متفاوت امکان پذیر می باشد؟
پاسخ : به منظور تسهیل و تسریع در اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بهتر است متقاضی و همسر وی در یک بانک و یک شهر (محل سکونت مرد) ثبت نام نمایند.

آیا اینجانب به وکالت رسمی و محضری از طریق متقاضی مربوطه می توانم جهت دریافت تسهیلات ازدواج در سایت ثبت نام کرده و تسهیلات ازدواج آنان را وکالتاً دریافت نمایم؟
پاسخ : جهت ثبت نام می بایستی کلیه اطلاعات متقاضی در سـامانه درج شود لیکن در صورت دارا بودن وکالتنامه معتبر وکیل می تواند جهت دریافت تسهیلات به بانک مراجعه و تسهیلات را دریافت نماید و پذیرش یا عدم پذیرش وکالتنامه به تشخیص بانک عامل می باشد.

آیا به عنوان متقاضی ساکن خارج از کشور ، می توانم جهت دریافت وام ازدواج ثبت نام نمایم؟
پاسخ : بلی ، در صورت ارائه گواهی ازدواج که از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صادر شده و ممـهور به مـهر کنسولگری ایران نیز باشد (که به عنوان سـند ازدواج تلقی می‌گردد) می‌توانید ثبت نام نمایید.

آیا تسهیلات ازدواج به اقلیتهای مذهبی تعلق می گیرد؟
پاسخ : بلی ، ارائه اقرارنامه ازدواج یا هر مدرک مشابه که در سایر ادیان رسـمی توسـط مراکزاقلیت‌های دینی در داخل‌کشور مورد تایید قرار گیرد ، معادل عقدنامه تلقی گردیده و اینگونه متقاضیان نیز می توانند در سامانه ثبت نام و از تسهیلات بهره مند گردند.

آیا تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجی تعلق می گیرد؟
پاسخ : حسب تصمیمات متخذه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به اتباع خارجی امکان پذیر نمی باشد.


جدیدترین اخبار وام ازدواج

وام ازدواج در سال آینده ۵۰ میلیون تومان شد.

۱۳۹۸/۱۰/۲۴

یوسف‌نژاد، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ از مصوبه این کمیسیون برای پرداخت وام ازدواج ۵۰ میلیون تومانی به هر یک از زوج‌ها در سال آینده خبر داد.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد اظهار کرد: در جلسه امروز سه‌شنبه کمیسیون تلفیق جزء الف تبصره ۱۶ ماده واحده لایحه بودجه به تصویب رسید که بر اساس آن به منظور حمایت از ازدواج جوانان بانک مرکزی موظف است از محل پس‌انداز و قرض‌الحسنه نظام بانکی، تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد ازدواج آنها بعد از یکم فروردین ۹۶ می‌باشد و تاکنون وام ازدواج دریافت نکرده‌اند با اولویت نخست پرداخت کند.

/ ایسنا


افزایش ۱۰ برابری سالمندان متقاضی «وام ازدواج»

۱۳۹۸/۱۰/۱۰

تندگویان، معاون جوانان وزارت ورزش:

در سال ۹۶ تعداد افراد بالای ۶۰ سال که وام ازدواج دریافت کرده‌اند ۲۲۴ نفر بوده که این رقم در ۵ ماهه سال۹۸ به ۲۲۴۴ نفر رسیده که این موضوع نشان می‌دهد قانونگذار به بازه سنی دریافت این وام توجه نکرده است


مصوبه کمیسیون فرهنگی مجلس درباره افزایش وام ازدواج

۱۳۹۸/۱۰/۱

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس :‌ با مصوبه امروز این کمیسیون وام ازدواج به ۵۰ میلیون افزایش و بازپرداخت آن طی ۷ سال انجام می‌شود.


واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری تا ساعت ۲۴ امشب

۱۳۹۸/۹/۵

معاون صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت وام ازدواج ۲۰ میلیون تومانی برای ۱۵۰۰ نفر از فرزندان بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری تا ساعت ۲۴ امشب خبر داد.


پرداخت وام ازدواج ۲۰ میلیونی به فرزندان بازنشستگان از آبان ماه

۱۳۹۸/۷/۲۳

سرپرست اداره کل روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری:

پرداخت وام ازدواج ۲۰ میلیون تومانی برای ۱۵۰۰ نفر از فرزندان بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری آبان ماه امسال اجرایی خواهد شد.


بانک مرکزی مجدداً در بخشنامه‌ای تأکید کرد: بانک‌ها باید با یک ضامن معتبر و سفته، وام ازدواج پرداخت کنند

۱۳۹۸/۶/۷

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی، مجدداً بر اعطای وام ازدواج به زوج‌هایی که تاریخ عقد آنها بعد از اول فروردین ماه سال۱۳۹۶ است و تاکنون نیز تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج دریافت نکرده‌اند، با «اخذ یک ضامن معتبر و سفته» تأکید کرد.


بادامچی: شرایطی فراهم شود که جوانان وام ازدواج را پس ندهند

۱۳۹۸/۵/۲۵

نماینده مردم تهران:

مگر ٣٠ میلیون تومان «وام ازدواج» رقمی است که فرد بخواهد به ازدواج‌های صوری دست بزند؟

افرادی که این مسائل را مطرح می‌کنند شاید در جامعه نیستند که ببینند با این مبلغ چه چیزی می‌توان خرید؟! شرایطی را فراهم کنیم که جوانان این وام را پس ندهند. / ایسنا

توجه: مطالب بخش پزشکی و سلامت سایت ویکی ویو فقط جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارند. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
Subscribe
Notify of
1 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments