نمایشگاه بهاره / نمایشگاه های بهاره / نمایشگاه بهاره تهران
نمایشگاه بهاره / نمایشگاه های بهاره / نمایشگاه بهاره تهران
نمایشگاه بهاره ، هر سال در اسفند ماه با نزدیک شدن به سال جدید و فرا رسیدن نوروز ، بازار خرید و فروش با رونق و شور خاصی مواجه میشود. بر اساس سنتهای دیرین ، با نو شدن سال مردم هم در پی نو کردن خانه و زندگی خود میروند و به همین منظور در روزهای اسفند ازدحام جمعیت در خیابانها ، فروشگاه ها و مغازهها را شاهدیم که گاهی فضای عرضه و تقاضا را تحت تاثیر قرار میدهد. بدیهی است که با افزایش تقاضا عرضه هم باید افزایش یابد، در غیر این صورت با افزایش قیمت، کاهش رقابت، شرایط احتکار کالا، رکود و نارضایتی عمومی مردم مواجه میشویم.
برای کنترل این امر و ثابت نگهداشتن قیمتها و برقراری رقابت و رونق هرچه بیشتر، هر ساله در اسفند نمایشگاههای بهاره از سوی دولت با هدف راحتی و خرید آسان خانوادهها برگزار میشود. به همین منظور تصمیم داریم شما را در جریان اخبار این بازارچه ها قرار دهیم. با آخرین اخبار نمایشگاه بهاره با ما همراه باشید.

نمایشگاه بهاره, نمایشگاه های بهاره, نمایشگاه بهاره تهران, شروع نمایشگاه بهاره, تاریخ شروع نمایشگاه بهاره, مکان نمایشگاه بهاره در تهران, مکان نمایشگاه بهاره در شهرستانها
آغاز به کار نمایشگاه بهاره به صورت مجازی از فردا
۱۳۹۸/۱۲/۲۱
غلامرضا حسنپور اهداف طرح جشنواره “نمایشگاه بهاره مجازی” را تشریح کرد و گفت: با توجه به اینکه در ایام پایانی سال در پی شیوع ویروس کرونا، ضربه اقتصادی شدیدی به کسب و کارها وارد شد و از طرفی مردم از خرید شب عید بازماندند، طرح ملی جشنواره” نمایشگاه بهاره مجازی” در سراسر کشور به منظور ایجاد رونق در کسب و کارها و خدمت به مردم شریف کشور با همکاری سازمان بسیج اصناف کشور، سازمان بسیج دانشجویی کشور، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اتحادیه کسب و کارهای مجازی کشور و اتاق اصناف ایران اجرا خواهد شد.
وی افزود: در این طرح که از چهارشنبه این هفته تا پایان سال اجرا خواهد شد کسبه محترم جهت ارتباط با فروشگاههای اینترنتی و فروش کالاهای خود از این طریق تشویق شده و بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور در سراسر کشور با معرفی دانشجویان بسیجی و دیگر بسیجیان داوطلب کسبه محترم را به نحوه فروش اینترنتی آشنا نموده و در معرفی کالاهای موجود در واحد صنفی به فروشگاههای اینترنتی یاری خواهند نمود.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در خصوص ضرورت اجرای این طرح گفت: شیوع ویروس کرونا، منجر به کاهش جدی فروش بسیاری از صنوف سنتی شده است. این صنوف مقادیر زیادی کالا را برای فروش نوروز تامین نموده بودند که در انبارها و مغازه آنها مانده است و لذا اغلب آنها در بازپرداخت وجوه این کالاها دچار مشکل جدی خواهند شد.
همچنین، فروش نوروزی یکی از منابع اصلی درآمد این صنوف در طول سال محسوب میشود و عمده هزینههای خود را از طریق فروش بازار عید جبران مینمودهاند؛ لذا بیم آن میرود که تعداد زیادی از واحدهای صنفی سنتی طی یک یا دو ماه آینده دچار ورشکستگی شوند که آثار بعدی آن در افزایش بیکاری، نارضایتی اجتماعی و … سنگین خواهد بود.
حسن پور اظهار داشت: برای کاهش خسارتهای فراوان به کسبه محترم طرح “جشنواره بهاره مجازی” در یک همکاری ملی با مشارکت هماهنگ بخش حاکمیتی، خصوصی و مردمی تلاش موثری برای مقابله با آثار منفی اقتصادی شرایط فوق الذکر خواهد شد.
وی گفت: در طرح مذکور مقرر شده فروشگاههای اینترنتی زمینه معرفی صنوف خود را به مشتریان فراهم آورند. بدین ترتیب که صنوف خرد عرضه کننده انواع کالا میتوانند کالاهای خود را از طریق این فروشگاههای اینترنتی بدون پرداخت هیچ گونه وجهی، به مشتریان معرفی کرده و مراجعه کنندگان به این فروشگاههای اینترنتی میتوانند علاوه بر خرید از فروشگاه مورد نظر خود اقدام به خرید کالاهای معرفی شده صنوف مختلف توسط فروشگاههای اینترنتی کنند.
عضو هیأت عالی نظارت بر سازمانهای صنفی افزود: در این طرح، همان نمایشگاههای بهاره که قرار بود به صورت عرضه مستقیم کالا در شهرهای مختلف کشور و در چند نقطه از تهران برگزار شود، در فضای مجازی برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور در تشریح بیشترطرح افزود: با توجه به اینکه بسیاری از اصناف سنتی آمادگی لازم برای تهیه عکس مناسب و کاتالوگ از کالاها، درج در فروشگاه اینترنتی، دریافت سفارش اینترنتی و به روز رسان موجودی در وبسایت را ندارند و آموزش آنها در فرصت بسیار کم باقیمانده ممکن نیست، با ردههای بسیج اصناف و بسیج دانشجویی هماهنگ شده است که ظرفیت خود را در اختیار این طرح ملی قرار دهند تا نیاز واحدهای صنفی در مهارت کار با اینترنت و فروش اینترنتی را پشتیبانی نمایند.
وی افزود:مردم میتوانند با مراجعه به آدرس http://bahar۹۹.ir در طرح جشنواره نمایشگاه بهاره مجازی شرکت و از این شرکت خریدهای خود را انجام دهند.
لغو نمایشگاههای بهاره در سراسر کشور
۱۳۹۸/۱۲/۰۵
رییس اتاق اصناف ایران در نامهای به روسای اتاقهای اصناف مراکز استان های کشور اعلام کرد کلیه نمایشگاههای فصلی و بهاره لغو شده است.
به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، «سعید ممبینی» در نامهای به روسای اتاق های اصناف مراکز استانهای کشور اعلام کرد کلیه نمایشگاه های فصلی و بهاره لغو شده است.
وی در این نامه نوشته است: با عنایت به شرایط ویژه کشور در مقابله با بیماری کرونا و توصیه های مسوولان بهداشتی کشور مبنی بر عدم تجمع انسانی به منظور پیشگیری از شیوع و گسترش این ویروس، کلیه نمایشگاه های فصلی و بهاره تعطیل است.
آغاز برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در تهران از ۱۴ اسفند
۱۳۹۸/۱۲/۰۱
یک مقام مسئول از آغاز برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در تهران از ۱۴اسفند خبر داد و گفت: مردم در ایام پایانی سال، هیچ کالایی را بدون برچسب قیمت نخرند؛ چراکه قصد فروشنده گرانفروشی است.
یداله صادقی در نشست خبری خود با خبرنگاران با اشاره به برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تنظیم بازار ایام پایانی سال گفت: نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا در نقاط مختلف شهر تهران، از ۱۴ اسفندماه آغاز شده و تا ۲۳ اسفند ادامه خواهد داشت؛ این در حالی است که به موازات آن، از یکم اسفند نیز طرح تشدید نظارت بر بازار شب عید آغاز خواهد شد.
مردم کالایی را بدون برچسب قیمت نخرند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افزود: در ایام پایانی سال، با توجه به اینکه حجم مراجعات مردم و تقاضا برای خرید کالاها بالا میرود، مردم خود باید مراقبت کنند که از آن دسته فروشگاهها و مغازههایی خرید کنند که حتماً کالاهایشان برچسب قیمت دارد؛ به این معنا که اگر برچسب قیمت بر روی کالایی نصب نشده باشد، حتماً قصد فروشنده گرانفروشی است.
وی به برگزاری نمایشگاههای بهاره در شهر آفتاب، مجتمع گوشت، فرهنگسرای خاوران، بوستان گفتگو، مصلی امام خمینی (ره)، پارک ارم و بوستان ولایت خبر داد و تصریح کرد: در این نمایشگاهها، عرضه مستقیم پوشاک، کیف و کفش، آجیل و خشکبار، شیرینی و شکلات صورت خواهد گرفت، ضمن اینکه غرف ویژهای به توزیع کالاهای اساسی اختصاص خواهد یافت تا مردم بتوانند کالاهای اساسی را نیز از جمله گوشت قرمز، مرغ، شکر، برنج و روغن را با نرخ مصوب دولتی و قیمتهایی که تحت کنترل است، خریداری نمایند.
عرضه ۷ هزار تن سیب و پرتقال در ایام پایانی سال
به گفته صادقی، وزارت صنعت، معدن و تجارت طرحهای مختلفی را برای ایام پایانی سال در نظر گرفته که از جمله آن، تنظیم بازار سیب و پرتقال و عرضه میوه مورد نیاز مردم در شب عید است؛ به نحوی که در مجموع هفت هزار تن سیب و پرتقال در نظر گرفته شده؛ ضمن اینکه حدود ۵ تا ۶ هزار تن پرتقال مازندران تهیه شده که این پرتقالها، در سردخانههای استان مازندران در حال نگهداری است و در زمان مناسب برای توزیع در شب عید، به تهران منتقل میشود.
وی اظهار داشت: حدود ۳ هزار تن سیب از محل تولیدات شهرستان دماوند تأمین شده و برای توزیع در شب عید به تهران منتقل میشود؛ ضمن اینکه در مجموع سیب و پرتقال شب عید از طریق شبکههای مطمئن عرضه از جمله سازمان میادین میوه و ترهبار، برخی فروشگاههای زنجیرهای و همچنین برخی واحدهای صنفی میوه و تره بار توزیع میشوند.
صادقی با بیان اینکه قیمت توزیع سیب و پرتقال تنظیم بازار برای ایام عید، در هفته سوم اسفندماه از طریق ستاد تنظیم بازار اعلام خواهد شد، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاههای بهاره در هفت نقطه از شهر تهران تدارک دیده شده تا عرضه کالاهای مورد نیاز مردم برای سال نو از قبیل کیف، کفش، پوشاک و آجیل و خشکبار و همچنین کالاهای اساسی صورت گیرد.
وی افزود: در غرفه کالاهای اساسی مرغ، تخم مرغ، برنج، روغن نباتی، شکر، محصولات شوینده و بهداشتی، گوشت قرمز منجم عرضه میشود که کالاهای اساسی با قیمت مصوب و سایر کالاها مثل شویندهها با تخفیف ۵ تا ۱۰ درصدی نسبت به قیمت درجشده بر روی کالا عرضه میشود.
از تجمع و احتکار کالا جلوگیری میکنیم
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، درباره فروشهای فوقالعاده و اجرای طرحهای نظارتی ویژه ایام پایانی سال نیز اظهار داشت: طرح نظارتی ویژه نوروز ۹۸ و ۹۹ از اوایل اسفند ۹۸ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۹۹ ادامه دارد که بر این اساس، در این طرح تمامی مبادی تأمین و نگهداری کالا و شبکههای توزیع را مورد بازرسی قرار میگیرند تا از تجمع و احتکار کالا جلوگیری شود؛ ضمن اینکه تمامی عمده فروشیها در این زمان مورد بازرسی قرار میگیرند تا در تحویل کالا از نظر کمیت، کیفیت و رعایت قیمت تخلف صورت نگیرد.
وی با بیان اینکه مصرفکنندگان میتوانند شکایات خود را علاوه بر سامانه ۱۲۴، در سایت www.۱۲۴.ir به عنوان درگاه دریافت شکایات مردمی که به صورت ۲۴ ساعته مشغول به فعالیت است، نیز ثبت کنند؛ خاطرنشان کرد: در عین حال قرار بر این است که در حدود ۳ هزار واحد صنفی در حوزه کیف، کفش و پوشاک نیز فروش فوق العاده داشته باشند که فهرست اسامی این واحدها در سایت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اطلاع رسانی میشود.
صادقی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون نظام صنفی، واحدی که مبادرت به حراج میکند، باید قیمتهای قبل و بعد را به صورت مقایسهای در معرض دید مصرف کننده قرار دهد؛ ضمن اینکه ضریب خاصی برای کاهش قیمت در نظر گرفته نشده؛ اما میزان تخفیف محصولات قطعاً از ۵ درصد کمتر نخواهد بود.
منبع : خبرگزاری مهر
آغاز برگزاری نمایشگاههای بهاره از اول اسفند
۱۳۹۸/۱۱/۲۰
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از اعلام آمادگی واحدهای صنفی برای برگزاری نمایشگاههای فروش بهاره به منظور تامین اقلام مورد نیاز مردم در شب عید خبر داد و گفت: این نمایشگاهها به تناوب، در بازه زمانی اول تا ۲۴ اسفندماه به مدت حداقل ۱۰ روز برگزار خواهد شد.
حسین مدرس خیابانی در جلسه هماهنگی با دستاندرکاران برگزاری نمایشگاههای بهاره در وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاههای بهاره که به منظور تامین ایام مورد نیاز مردم در شب عید، با حضور نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاقهای اصناف ایران و تهران، اتحادیههای صنفی، شهرداری، نیروی انتظامی و اورژانس برگزار شد، مقرر گردید تا نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا، از اول تا ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۸، به تناوب در مدت زمانی حداقل ۱۰ روزه در سراسر کشور برگزار شود.
هنوز تصمیمی برای برگزاری نمایشگاه بهاره نگرفته ایم
۱۳۹۸/۱۱/۰۱
رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه برنامه های نظارتی و کنترلی اصناف تا پایان تعطیلات ادامه خواهد یافت، گفت: تا به امروز تصمیمی برای برگزاری نمایشگاه های بهاره اتخاذ نشده و در صورت نیاز و صلاحدید وزارت صنعت، معدن و تجارت این نمایشگاه برگزار خواهد شد.
قاسم نوده فراهانی در رابطه با نظارت های اصناف در ایام منتهی به سال نو، گفت: تا به امروز برنامه جدیدی برای نظارت و کنترل قیمت اقلام مصرفی شب عید تهیه و تدوین نشده است و تنها برنامه های نظارت و کنترلی که از ماه های گذشته در دستور کار قرار گرفته، انجام می شود.
رئیس اتاق اصناف تهران تصریح کرد: طرح نظارت بر قیمت ها و مقابله با افزایش قیمت در پی افزایش نرخ بنزین همچنان از سوی اصناف به جدیت پیگیری می شود و تا پایان تعطیلات عید نوروز طرح های نظارتی اصناف با جدیت پیگیری خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نمایشگاه بهاره در تهران برگزار خواهد شد؟ گفت: تا به امروز برای برگزاری نمایشگاه بهاره از سوی اتاق اصناف تهران برنامه ریزی صورت نگرفته و در صورت نیاز و صلاحدید وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم گیری های لازم در راستای برگزاری نمایشگاه های بهاره اتخاذ خواهد شد.
در همین رابطه روز دوشنبه سخنگوی ستاد تنظیم بازار خاطرنشان کرد: مرکز امور اصناف و بازرگانان ضوابط اجرای نمایشگاههای بهاره و فروش فوق العاده را پیرو دستورالعمل برگزاری نمایشگاههای بهاره که قبلاً از سوی وزیر صنعت ابلاغ شده، به سرعت تهیه و ابلاغ خواهد کرد تا اتاقهای اصناف سراسر کشور، با توجه به اینکه مجری برگزاری نمایشگاهها هستند، بتوانند در یک دستورالعمل مشخص، نمایشگاهها را برگزار کنند؛ این در حالی است که در کارگروه تنظیم بازار استانها که با ریاست استاندارد و حضور دستگاههای اجرایی مثل شهرداریها، نیروی انتظامی و نمایندگان وزارتخانههای اقتصادی حضور دارند، کار به گونهای تعیین تکلیف خواهد شد که هزینه برگزاری نمایشگاهها، طوری مدیریت شود تا غرفی که در اختیار فعالان اقتصادی برای عرضه کالا با نرخ مناسب و با کمترین هزینه باشد و امکان عرضه کالا با نرخ مناسب نیز فراهم شود.
محمدرضا کلامی افزود: البته ضرورت دارد نهادهای عمومی دولتی که فضاهای برگزاری نمایشگاهها را فراهم کنند و سایر دستگاهها که مسئولیت برگزاری نمایشگاهها را دارند باید امکاناتی از جمله پارکینگ، عابربانک، آتش نشانی و نیروی انتظامی همکاری لازم را صورت دهند و هزینهها را در چارچوب ضوابط مبذول دارند.
نمایشگاه بهاره ، برگزاری نمایشگاههای بهاره الزامی شد
۱۳۹۸/۱۰/۳۰
« محمدرضا کلامی» امروز (دوشنبه) در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: در این جلسه جزییات طرح ویژه تامین و توزیع کالا و ساماندهی بازار شب عید مصوب شد که بر اساس آن مقرر شد علاوه بر برگزاری نمایشگاههای بهاره، فروشهای فوقالعاده نیز برگزار شود. وی خاطرنشان کرد: اگر هر استان به هر دلیلی برگزاری این نمایشگاههای بهاره را متوقف کند، باید مجوزهای لازم را در این رابطه از ستاد تنظیم بازار کشور دریافت کند.

نمایشگاه بهاره, نمایشگاه های بهاره, نمایشگاه بهاره تهران, نمایشگاه بهاره ۹۸, نمایشگاه بهاره تهران ۹۸, شروع نمایشگاه بهاره, شروع نمایشگاه بهاره ۹۸
سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره فروشهای فوق العاده توضیح داد: این امر به معنای عرضه کالا با تخفیف ویژه است؛ این فروشها در واحدهای صنفی منتخب، فروشگاههای زنجیرهای و میادین میوه و ترهبار برگزار میشود.البته ضرورت دارد نهادهای عمومی دولتی و دستگاه هایی که مسوولیت برگزاری نمایشگاهها را دارند امکاناتی مانند پارکینگ، عابربانک، آتش نشانی و نیروی انتظامی را فراهم کنند.
نرخ میوه شب عید در پایان سال مشخص میشود
کلامی با اشاره به تنظیم بازار شب عید بیان کرد: بر اساس مصوبات امروز ستاد تنظیم بازار، عرضه ۳۰ هزار تن پرتقال و ۲۳ هزار تن سیب که به منظور تنظیم بازار شب عید خریداری شده، در انبارهای استانهای مبدا موجود است.
وی تصریح کرد: مقرر شده این اقلام قبل از آغاز اسفندماه به استانهای مقصد منتقل شده و با تعیین شبکههای توزیع منتخب که کالای تنظیم بازاری را در ایام پایانی سال عرضه می کنند، در ایام پایان سال و عید نوروز در اختیار مردم قرار گیرد.
سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره نرخ سیب و پرتقال شب عید گفت: نرخ میوه شب عید در پایان سال متناسب با هزینهها و نرخ بازار تعیین میشود؛ چراکه دولت بنا ندارد کار بخش خصوصی در این زمینه را خدشهدار کند؛ بلکه دولت در راستای تسهیل فضای کسب و کار، با عرضه میوه به بهای تمام شده، قصد جلوگیری از گرانفروشی یا بروز کمبود را دارد.
وی با بیان اینکه در ایام پایانی سال، برنج، شکر، روغن، مرغ و گوشت قرمز در نمایشگاههای عرضه مستقیم کالا و بهاره با نرخ مصوب عرضه خواهند شد، گفت: در این رابطه با تشکلهای تولیدی و واحدهای تولیدی بزرگ کشور هماهنگی های لازم به عمل آمده است تا در نمایشگاهها حضور یابند و ارایه کالا را بدون واسطه و با تخفیف ویژه انجام دهند.
کلامی همچنین درباره قیمت شکر، گوشت و مرغ و برنج گفت: قیمت این اقلام نیز مشخص است و بر این اساس، تناژ اقلام اساسی و قیمت عرضه برای توزیع در نمایشگاه ها، در آینده از سوی دبیرخانه تنظیم بازار ابلاغ خواهد شد که کالا در حاشیه قیمت بازار و با تخفیف مشخصی به دست مصرف کنندگان برسد؛ در این رابطه کار به کمیته و دبیرخانه تنظیم بازار محول شده که اعداد و ارقام را مصوب کرده و ابلاغ خواهد کرد.
کلامی در ادامه به کالاها و اقلام اساسی برای رصد و پایش در انتهای سال اشاره کرد و گفت: این اقلام شامل دو دسته کالا و خدمات میشوند که اقلام اساسی آن شامل نان، برنج، روغن نباتی، شکر، حبوبات، ماکارونی، رب گوجه فرنگی و کالاهای پرمصرف، کیف و کفش، شیر، کره، پنیر، ماست، مواد شوینده و بهداشتی، تایر خودرو و روغن موتور، تامین بنزین و گازوئیل و کپسول گاز مایع است.
وی ادامه داد: خدمات مشمول ، شامل حمل و نقل درون شهری و برون شهری شامل بار مسافر و خدمات تعمیر خودرو و خدمات پس از فروش، امکان تفریحی و سیاحتی، هتلداری و گردشگری، خدمات انبار و سردخانهها، خدمات خبازیها، خشکشویی و قالشویی میشود که این اقلام در دستور طرح نظارتی تشدید نظارت قرار گرفته است.