سهام عدالت / زمان آزادسازی سهام عدالت مشخص شد / آزادسازی سهام عدالت
سهام عدالت / زمان آزادسازی سهام عدالت مشخص شد / آزادسازی سهام عدالت
سهام عدالت ، طبق اعلام رییس سازمان خصوصی سازی ، سهام عدالت حداکثر تا آبان سال ۹۹ آزادسازی شده و در اختیار مردم قرار می گیرد.

سهام عدالت, زمان آزادسازی سهام عدالت مشخص شد, آزادسازی سهام عدالت, اخبار آزادسازی سهام عدالت, زمان آزادسازی خرید و فروش سهام عدالت, آخرین اخبار آزادسازی سهام عدالت
واریز پول حاصل از فروش سهام عدالت در کمتر از چند روز
۱۳۹۹/۰۳/۰۲
سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت:
بانکها از ۱۰ خرداد که آزادسازی سهام عدالت انجام میشود و امکان فروش سهام عدالت برای آنها مهیا خواهد شد، سهام سفارش شده را براساس وضعیت بازار به فروش میرسانند و مبلغ تعیین شده ظرف چند روز به حساب مشمولان واریز خواهد شد./ ایرنا
آغاز فروش سهام عدالت از ۶ خرداد
۱۳۹۹/۰۳/۰۱
صاحبان سهام عدالتی که قصد فروش بخشی از سهام خود را دارند از روز سهشنبه – ۶ خردادماه امسال- میتوانند با مراجعه به بانکی که حساب دریافت سود سهام عدالت در آن دارند، برای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت خود اقدام کنند.
احراز هویت سهامدارن با شماره شبا بانکی
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
سخنگوی ستاد راهبری آزادسازی سهام عدالت گفت:
بر اساس مصوبه کمیسیون فرعی شورایعالی بورس، مشمولان سهام عدالتی که دارای شماره حساب شبا هستند، نیاز به احراز هویت مجدد در بازار سرمایه را نخواهند داشت. /فارس
تصویب فروش سهام عدالت از طریق بانکها
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
رئیس جمهور از تصویب فروش سهام عدالت مشمولان به صورت وکالتی توسط بانکها با تصمیم شورای عالی بورس خبر داد.
چرا نام برخی از مشمولان دریافت سهام عدالت در سامانه نیست؟
۱۳۹۹/۰۲/۱۹
برخی از افراد با وجود آنکه مشمول دریافت سهام عدالت هستند اما با ثبت کد ملی خود نمیتوانند وارد سامانه اینترنتی این سهام شوند.
پیگیریها نشان داد که این دسته از افراد در زمان انجام فرایند ثبت نام اولیه خود، به تعاونی روستاها برای دریافت تایید نهایی مراجعه نکردهاند و به همین خاطر سهامشان در سامانه سهام عدالت ثبت و تایید نشده است.
سهام عدالت معمولا مربوط به شرکت های بسیار سود ده است
۱۳۹۹/۰۲/۱۸
رئیس جمهور:
زنده ماندن بورس به ورود سهام جدید است.
بورس باید زمینهای را فراهم کند که دولت بتواند معادن و زمینهای بزرگ را وارد بورس کند
امکان فروش سهام می تواند به بسیاری از افراد نیازمند در این
آخرین مهلت ویرایش اطلاعات دارندگان سهام عدالت
۱۳۹۹/۰۲/۱۶
رئیس سازمان خصوصی سازی:
افرادی که تا پایان امروز اطلاعات خود را به سامانه سهام عدالت وارد کرده اند، تنها برای یک بار می توانند اطلاعات خود را ویرایش کنند.
واگذاری مجدد سهام عدالت برای مشمولان جدید ظرفیت قانونی ندارد.
امیدواریم در پایان مرداد ماه، سرخابیها وارد بازار بورس شده و پذیرش آنها انجام گیرد./فارس
سامانه سهام عدالت به روزرسانی شد
۱۳۹۹/۲/۱۴
سهام داران اگر در مدت زمان تعیین شده به سامانه سهام عدالت مراجعه نکنند، روش آزادسازی غیرمستقیم برای آنها در نظر گرفته خواهد شد، بنابراین انتخاب روش غیر مستقیم از سامانه حذف گردیده است.
طبق آخرین به روز رسانی این سامانه اگر سهامداران سهام عدالت شماره تلفن همراهی که سابقا در سامانه سهام عدالت (در هنگام ثبت شماره شبا بانکی) ثبت کردهاند را نیز فراموش کردهاند، هماکنون میتوانند وارد سامانه شده و شماره تماس جدید خود را بدون نیاز به شماره قبلی، به منظور انتخاب روش آزاد سازی بصورت مستقیم، ثبت کنند.
خرید و فروش وکالتی سهام عدالت غیرقانونی است
۱۳۹۹/۲/۱۳
مجوز مقام معظم رهبری درمورد آزادسازی سهام عدالت سه شنبه هفته گذشته ابلاغ شد. بر اساس این ابلاغیه مشمولان اجازه پیدا کردند سهام خود را خرید و فروش کنند. در این راستا مشمولان باید توجه داشته باشند که خرید و فروش وکالتی سهام عدالت غیرقانونی و فاقد وجاهت است.
انتقال سهام عدالت به وراث متوقف شد
۱۳۹۹/۲/۱۳
علایی عضو هیات عامل سازمان خصوصیسازی:
اگر مانع از انتقال سهام عدالت افراد متوفی نمیشدیم زمانی که وارث افراد متوفی به سامانه مراجعه میکردند تعداد افرادی که به شرکت سپرده گذاری اعلام کردیم تغییر می کرد.
برای جلوگیری از مشکلات احتمالی این اقدام را به صورت موقت متوقف کردیم تا پروژه آزادسازی سهام عدالت به اتمام برسد و بعد از آن وراث میتوانند ظرف یک یا دو ماه آینده اقدامات قانونی را با مراجعه به دفاتر پیشخوان انجام دهند/
مزایای روش مستقیم و غیر مستقیم آزاد سازی سهام عدالت
۱۳۹۹/۲/۱۲
سهامداران سهام عدالت میتوانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت یکی از دو روش آزادسازی مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب کرده و از مزایای هر روش بهرهمند شوند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، در سامانه سهام عدالت در توضیح روشها خطاب به سهامدار آمده است: در آزاد سازی به شیوه مستقیم مالکیت و مدیریت سهامعدالت بهصورت مستقیم و بدون واسطه با لحاظ مراتب ذیل به سهامداران تخصیص و انتقال مییابد.
همچنین به میزان سهام تخصیصیافته به هر فرد در شرکتهای سرمایه پذیر سهامعدالت و بهتناسب ارزش مقطع واگذاری، تعدادی از سهام ۳۶ شرکت بورسی به افراد تخصیص خواهد یافت. علاوه بر آن، این دسته از سهامداران سهام عدالت، به ازای سهام شرکتهای غیر بورسی سرمایهپذیر سهام عدالت، سهام شرکتهای سرمایهگذاری استانی را نیز دریافت خواهند کرد.
در این حالت مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاصیافته به عهده سهامدار بوده و در راستای حفظ ارزش سهام تخصیصیافته، قابلیت نقلوانتقال سهام مزبور به غیر و فروش آن بر اساس محدودیتهای زمانی و مقداری تعیینشده توسط شورای عالی بورس صورت خواهد گرفت.
در ادامه آمده است: مطابق قانون تجارت، این افراد سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیصیافته ازجمله سود و … بهرهمند خواهند شد.
همچنین دو ماه پس از تاریخ انتخاب روش مذکور میتوان با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) از تعداد سهام تخصیصیافته نزد شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت مطلع شد.
لازم به ذکر است بهرهمندی از خدمات قابل ارائه از جمله ایجاد امکان معامله پذیری سهام تخصیصیافته در آینده منوط به مراجعه به سامانه سجام، ثبتنام و احراز هویت در مراکز تعیینشده است.
در روش غیر مستقیم نیز این توضیحات خطاب به سهامدار درج شده است: »در صورت انتخاب آزادسازی به روش غیرمستقیم، مالکیت و مدیریت سهامعدالت شما با لحاظ مراتب ذیل از طریق شرکتهای سرمایهگذاری استانی ساماندهی خواهد شد و شما حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهید داشت.»
با این تفویض اختیار، سهام شرکتهای سرمایه پذیر سهامعدالت متعلق به شما توسط شرکتهای سرمایهگذاری استانی ساماندهی میشود.
سهام مزبور در قالب صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله (۷۰ درصد) و صندوقهای سرمایهگذاری پروژه استانی (۳۰ درصد) ساماندهی خواهد شد.
لازم به ذکر است که هم اکنون بیش از ۴۹ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از هموطنان دارای سهام عدالت هستند که میتوانند با مراجعه به سامانه سهام عدالت به نشانی www.samanese.ir از وضعیت سهام و میزان سود دریافتی مطلع شده و یکی از روشهای مستقیم یا غیر مستقیم را انتخاب نمایند.
بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر روش آزادسازی سهام عدالت خود را تعیین کردند
۱۳۹۹/۲/۱۲
پس از ابلاغیه مقام معظم رهبری در راستای آزادسازی سهام عدالت در سهشنبه شب، از چهارشنبه صبح تاکنون بالغبر یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر از سهامداران عدالت، روش آزادسازی سهام خود را مشخص کردهاند.
ارزش هر برگه ۱ میلیون تومانی سهام عدالت ۱۵ میلیون تومان شده است
۱۳۹۹/۲/۱۲
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که اکنون ارزش سهام یک میلیون تومانی عدالت حدود ۱۵ میلیون تومان است گفت: شورای عالی بورس هفته آینده زمان فروش سهام عدالت را تعیین میکند./تسنیم
جدیدترین تصمیمات کمیته اجرایی آزادسازی سهام عدالت
۱۳۹۹/۰۲/۱۱
طبق اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی مقرر شد تا در اسرع وقت، جلسه فوق العاده شورای عالی بورس به منظور بررسی و تصویب مقررات مورد نیاز و انتقال سهام به دارندگان سهام عدالت برگزار شود.
مشمولان سهام عدالت بخوانند
۱۳۹۹/۲/۱۱
اما با گذشت حدود دو سال از ارسال لایحه ساماندهی سهام عدالت به مجلس شورای اسلامی، این لایحه همچنان در انتظار بررسی در صحن علنی مجلس و تصویب مجلسنشینان بود تا نحوه آزادسازی و چگونگی انتقال آن مشخص شود. در نهایت اوایل زمستان سال ۱۳۹۸ بود که خبری به نقل از علیرضا صالح – رئیس سازمان خصوصیسازی – مطرح شد مبنی بر اینکه “سهام عدالت حداکثر تا آبان سال ۹۹ آزادسازی میشود و در اختیار مردم قرار میگیرد”.
در نهایت و در تاریخ ۱۳ بهمن سال گذشته علیرضا صالح، رییس سازمان خصوصیسازی در پاسخ به سوال ایسنا درمورد آزادسازی سهام عدالت توضیح داد:رییس جمهور و وزیر اقتصاد به مقام معظم رهبری برای کسب اجازه ایشان نامه نوشتهاند و ما منتظر پاسخ این نامه هستیم؛ یعنی ممکن است اصلا به مجلس شورای اسلامی نرسد و از طریق اجازه مقام معظم رهبری این کار را انجام دهیم. سازوکار در قالب شرکتهای سرمایه گذار استانی یا صندوقهای سرمایه گذاری معاملهپذیر و منطقهای انجام خواهد شد. اگر تا پایان امسال (۱۳۹۸) اجازه رهبری را کسب کنیم تا پایان آبانماه سال آینده (۱۳۹۹) سهام عدالت را آزاد خواهیم کرد.
اما آزادسازی سهام عدالت به آبان ماه نرسید و سه شنبه هفته جاری مقام معظم رهبری با صدور ابلاغیهای ضمن با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت موافقت کردند.
تشریح دو راه پیش روی سهام داران
۱۳۹۹/۲/۱۱
پس از آن و از صبح روز چهارشنبه در سامانه سهام عدالت به نشانی SMANSE.IR گزینه ای تحت عنوان “آزادسازی سهام عدالت” اضافه شد تا مشمولین با ورود به آن بتوانند طرح آزادسازی خود را انتخاب کنند.
به طور کلی دو راه پیش روی این افراد قرار دارد. راه نخست این است که فرد مدیریت و مالکیت سهام را به دست گرفته و نسبت به فروش سهام خود اقدام کند. البته به نظر می رسد در این راه محدودیت هایی برای فرد وجود دارد. برای مثال ممکن است فقط اجازه فروش ۳۰ درصد از سهام خود را در هر دوره داشته باشد.
در راه دوم مشمولان می توانند به صورت غیرمستقیم و از طریق شرکتهای سرمایهگذار استانی اقدام کنند. در این راستا درصورتی که مشمولان سهام عدالت خود را نفروشند و اختیار اداره و مدیریت آنها را به شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام عدالت بدهند، سازوکاری فراهم می شود که در آینده مشمولان مالک واحدهای صندوقهای قابل معامله این شرکتها شوند.
البته مشمولین می توانند برای تصمیم گیری تا زمانی که شورای عالی بورس درخصوص جزییات هرکدام از روش ها تصمیم گیری کند(که بازه زمانی ۱۰ روزه برای آن مشخص شده است) منتظر بمانند. همچنین باید توجه داشته باشند عدم مراجعه آن ها به سامانه تا مهلت تعیین شده به این معنی است که نمی خواهند مدیریت سهام خود را به صورت مستقیم انجام دهند.
در این میان، یکی دیگر از اتفاقاتی که برای مشمولین سهام عدالت رخ خواهد داد، صدور کد بورسی برای ان دسته از مشمولینی است که کد ندارند. موضوعی که وزارت امور اقتصادی و دارایی در اولین جلسه کمیته اجرایی آزادسازی سهام عدالت به آن اشاره و اعلام کرد که طبق آن، مقرر شد تا با سرعت لازم نسبت به صدور کد بورسی برای همه دارندگان سهام عدالت اقدام شود.
بر اساس این گزارش، طبق آخرین آمار ۴۹ میلیون و ۱۵۲ هزار و ۷۴۱ نفر مشمول سهام عدالت هستند که از این تعداد ۴۶ میلیون و ۵۶۷ هزار و ۳۴۹ نفر در قید حیات هستند. بر این اساس وراث مشمولینی که در قید حیات نیستند در صورتی میتوانند از این طرح استفاده کنند که فرایند انتقال را انجام داده باشند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ابلاغیه رهبر انقلاب اسلامی در موافقت با آزادسازی سهام عدالت
۱۳۹۹/۲/۹
حضرت آیتالله خامنهای با صدور ابلاغیهای ضمن موافقت با درخواست رییسجمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای کم درآمد، موارد سهگانهای را به عنوان امور لازمالرعایه در این واگذاریها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را به عمل آورد تا مردم سریعتر از منافع سهام خود بهرهمند شوند.
متن ابلاغیهی رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در پی تصمیم واگذاری درصدی از سهام اصل ۴۴ قانون اساسی در قالب سهام عدالت با هدف گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانوارهای کم درآمد، انتظار این بود که توسط مسئولین مربوط در دولتهای مختلف با اجرای دقیق مواد ۸ گانه ابلاغی ۱۳۸۵/۴/۱۲ هرچه سریعتر مقدمات لازم برای آزادسازی سهام عدالت و واگذاری تعیین قیمت آن به بورس فراهم گردیده و آییننامههای اجرایی تهیه و به اجرا درآید. در هر صورت با توجه به شرایط فعلی اقتصادی و عزم دولت برای عمل به تکالیفی که به عهده اوست، با آزادسازی سهام عدالت با رعایت امور زیر، موافقت میشود:
۱. دارندگان سهام عدالت مجازند در محدوده زمانی مشخص مالکیت مستقیم سهام شرکتهای سرمایهپذیر را انتخاب نمایند و به تناسب، نقش مدیریتی خود را ایفا کنند.
۲. مقررات مورد نیاز جهت انتقال سهام به صاحبان سهام عدالت توسط شورایعالی بورس تدوین و تصویب شود. این مصوبات برای کلیه دستگاههای اجرایی لازمالاجراست.
۳. نسبت به سهام باقیمانده در شرکتهای سرمایهگذاری استانی، شورایعالی بورس موظف است ضمن تشویق ماندگاری صاحبان سهام در شرکتهای مذکور، از طریق مبادی ذیربط هرچه زودتر زمینهی ورود آن شرکتها را در بورس فراهم نماید.
با توجه به تأخیری که در طول زمان نسبت به تحقق اهداف واگذاری این سهام پیش آمده است، و به دلیل ضرورت بهرهمندی هرچه سریعتر مردم از منافع سهام خود، لازم است دولت محترم هرچه زودتر اقدامات مقتضی در جهت تحقق موارد مذکور در بندهای سه گانه فوق را بهعمل آورد.
سیّدعلی خامنهای
۹ اردیبهشت ۱۳۹۹/ khamenei.ir
نظر مخاطبان ایسنا درباره واریز سود سهام عدالت
۱۳۹۹/۰۱/۱۲
سوم اسفند ۱۳۹۸، تاریخی بود که از سوی مسئولان برای واریز سود سهام عدالت سال ۱۳۹۷ انتخاب و در همان روز اعلام شد که فرآیند واریز سود سهام عدالت آغاز شده و تا پایان اسفندماه ادامه خواهد داشت. در این راستا گزارشی که از سوی سازمان خصوصی سازی ارائه شده حاکی از واریز سود سهام عدالت طبق برنامه است؛ گزارشی که نظر مخاطبان ایسنا آن را تایید نمیکند و اکثر مشمولان از عدم واریز یا واریز مبلغی کمتر از آنچه که اعلام شده است گلایه کردهاند.
به گزارش ایسنا، سوم اسفندماه بود که علیرضا صالح – رئیس سازمان خصوصیسازی – از واریز سود سهام عدالت در همین روز خبر داد و گفت: قبلا قول داده بودیم سود تا پایان اسفند ماه واریز شود اما در نهایت به این جمعبندی رسیدیم که زودتر به دست مشمولان برسد تا قدرت خرید بالاتری داشته باشند.
وی درمورد میزان سود سهام عدالت نیز گفته بود به افرادی که یک میلیون سهم دارند ٢۵٠ هزار تومان تعلق میگیرد. بر این اساس در سال ۱۳۹۵ به ازای هر سهم یک میلیون تومانی، ۱۵۰ هزار تومان سود پرداخت شده و در سال ۱۳۹۶ هم به این میزان سهام ۱۷۵ هزار تومان سود تعلق گرفته است.
بر این اساس پیشبینی شده بود که این رقم برای امسال بیشتر از سالهای گذشته باشد.
شمار مشمولان این سهام بالغ بر ۴۹ میلیون و ۱۵۴ هزار نفر هستند که البته رقم سهام آنها متفاوت است که بسته به ارزش سهام هر فرد، این مشمولان سود دریافت خواهند کرد.
میزان سود سهام عدالت مشخص شد
۱۳۹۸/۱۱/۲۷
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: طبق برآوردهای صورت گرفته میزان پرداختی سود سهام عدالت به افرادی که ارزش سهام آنها یک میلیون تومان است، ٢٠۵ هزار تومان خواهد بود.
«علیرضا صالح» همچنین به میزان پرداختی سود سهام عدالت اشاره کرد و افزود: همچنان تسویه کامل شرکتها به سازمان خصوصیسازی بابت پرداخت سود به مردم تکمیل نشده است اما طبق برآوردهای صورت گرفته میزان پرداختی سود سهام عدالت به مردم ٢٠۵ هزار تومان خواهد بود.

میزان سود سهام عدالت مشخص شد
وی ادامه داد: از سوم اسفند ماه پرداخت سود به مردم را آغاز می کنیم و تا پایان اسفند سود به حساب همه مشمولان واریز می شود. صالح اظهار داشت: در صورت وجود مابه التفاوت، سال آینده یعنی بعد از ایام نوروز به حساب مشمولان سهام عدالت واریز خواهیم کرد.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: برای افرادی که سهام آنها یک میلیون تومان است مانند کمیته امداد و سازمان بهزیستی میزان پرداخت سود ٢٠۵ هزار تومان است که به تناسب افرادی که سهام آنها ۵٠٠ هزار تومان یا کمتر است میزان سود سهام عدالت کاهش می یابد.
وی گفت: سال گذشته میزان سود پرداختی ١٧۵ هزار تومان بود که امسال به ٢٠۵ هزار تومان رسیده است، یعنی سود پرداختی ٣٠ هزار تومان و حدود ١٧ درصد افزایش یافته است.
صالح خاطرنشان کرد: به افرادی که شماره شبا به سازمان ارائه ندادند قادر به پرداخت سود نیستیم که به محض ارائه شماره شبا سود سال ٩٧ و سال های گذشته که از ما طلبکار هستند به حساب آنها پرداخت می شود.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: حدود ۴ میلیون نفر شماره شبا ارائه ندادهاند که بارها در این زمینه اطلاع رسانی کردهایم تا هر چه زودتر نسبت به ارائه شماره شبا به سازمان اقدام کنند.
منبع : ایرنا
رئیس خصوصیسازی: مبلغ سود سهام عدالت هنوز مشخص نیست؛ تا ۲۲ بهمن صبر کنید
۱۳۹۸/۱۱/۸
رئیس سازمان خصوصیسازی:
میزان سود سهام عدالت هنوز مشخص نیست.
میزان سود سهام عدالت تا ۲۲ بهمن مشخص و واریز از ابتدای اسفند آغاز می شود.
آزادسازی سهام عدالت
۳۹۸/۱۰/۰۵
طبق اعلام علیرضا صالح امروز (پنج شنبه) ، آزادسازی سهام عدالت از دستورات رهبر معظم انقلاب بوده و به طور قطع اجرایی خواهد شد.
رییس سازمان خصوصی سازی، یکی از اهداف اصل ۴۴ قانون اساسی را تشویق مردم برای سرمایهگذاری در بورس ذکر کرد و گفت: امیدواریم این امر هر چه زودتر با آزادسازی سهام عدالت محقق پیدا کند.
پرداخت سود سهام عدالت از اوایل اسفند
وی در ادامه با اشاره به زمان پرداخت سود سهام عدالت خاطر نشان کرد: امیدواریم از اوایل اسفند سال جاری سود سهام عدالت به مردم واریز شود.
صالح درباره رقم سودی که به حساب مشمولان پرداخت می شود، گفت: رقم دقیق آن در وضعیت کنونی مشخص نیست و باید در ابتدا سود مدنظر از شرکتها دریافت و در انتها به حسابِ دارندگان سهم پرداخت کرد.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: باید تا بهمن ماه صبر کرد تا مشخص شود چه میزان سود به مردم تعلق میگیرد اما به طور حتم تا اسفند ماه سود در نظر گرفته شده واریز می شود.
وی ادامه داد: سودهایی که از سوی شرکتها در اختیار ما قرار میگیرد برای مردم است؛ بنابر این هر میزان سود به حساب سازمان واریز شود تا رقم آخر به مردم پرداخت خواهیم کرد.
صالح در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه در ابتدا قرار بود سود سهام عدالت در آذر ماه به حساب مشمولین پرداخت شود در حالی که زمان تعیین شده عقب افتاده است، گفت: شرکت ها هشت ماه فرصت دارند تا سود را در اختیار ما قرار دهند و با توجه به اینکه مجامع آنها در تیرماه برگزار شد تا پایان بهمن فرصت دارند که سود را به حساب سازمان واریز کنند.
منبع : ایرنا