شهاب حسینی 🎬 بیوگرافی شهاب حسینی / بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش
شهاب حسینی 🎬 بیوگرافی شهاب حسینی / بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش
سید شهاب الدین حسینی تنکابنی متولد ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران می باشد. وی اولین فرزند خانواده بوده و یک برادر و دو خواهر دارد. تحصیلات دانشگاهی شهاب حسین در رشته روانشناسی دانشگاه تهران بوده که آن را به قصد مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت.
شهاب حسینی بازیگری را بصورت جدی از سال ۱۳۷۴ و با تئاتر آغاز و از سال ۱۳۷۷ بعنوان گوینده و بازیگر نمایشنامه های طنز وارد رادیو شد. او در کنار چهره هایی چون یوسف تیموری، نصرالله رادش و نادر سلیمانی بصورت تیمی به شهرهای مختلف می رفتند و برنامه شاد اجرا می کردند.

شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش, شهاب حسینی و همسرش, پریچهر قنبری, بیوگرافی پریچهر قنبری, آخرین اخبار شهاب حسینی
شهاب حسینی نشان فرهنگ و هنر فرانسه را به مردم تقدیم کرد
۱۳۹۸/۱۲/۱۳
شهاب حسینی با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود، نشان فرهنگ و هنر فرانسه خود را به مردم تقدیم کرد.
شهاب حسینی بازیگر سینما که هفته گذشته موفق به دریافت نشان فرهنگ و هنر از سفارت فرانسه شده بود، با انتشار پیامی در صفحه شخصیاش آن را به مردم ایران تقدیم کرد و نوشت:
در راه پر پیچ و خم زندگی حرفهای این بنده کوچک هر رهاوردی حاصل شد افتخار آن را به یکایک مردم سرزمینم تقدیم میکنم. چه آنان که از من نفرت دارند و چه آنان که دوستم میدارند. زیرا من یکایک آنان را از دل دوست میدارم و مأوایی جز میعادگاه اعتلا و سر افرازیشان نمیشناسم.
شهاب حسینی نشان فرهنگ و هنر فرانسه را دریافت کرد
۱۳۹۸/۱۲/۰۹
نشان فرهنگ و هنر فرانسه در یک مراسم رسمی که شامگاه پنجشنبه در سفارت فرانسه در تهران برگزار شد، به شهاب حسینی هنرمند ایرانی اهدا شد.
شهاب حسینی، پنجشنبه شب در سفارت فرانسه نشان عالی وزارت فرهنگ و هنر دولت فرانسه را از فیلیپ تیه بو سفیر فرانسه در تهران دریافت کرد و نامش در ردیف کسانی که این نشان را از دولت فرانسه دریافت کردهاند، ثبت شد.

شهاب حسینی نشان فرهنگ و هنر فرانسه را دریافت کرد
حسینی یکی از پرافتخارترین بازیگران سینمای ایران در سطح بینالمللی و از جمله محبوبترین چهرههای سینمایی کشور است. او در سالهای اخیر موفق به دریافت نخل طلای جشنواره کن و خرس نقرهای جشنواره برلین برای بازیگری شده است.
در مراسم اهدای نشان شوالیه، در کنار شهاب حسینی چهرههای فرهنگی مختلفی از سایر نقاط جهان حضور داشتند.
نشان فرهنگ و هنر فرانسه، در سال ۱۹۵۷ میلادی بر اساس طرح آندره مالرو (André Malraux) نویسنده مطرح فرانسه و وزیر وقت فرهنگ این کشور بنیان گذاشته شد. این نشان با هدف تقویت جایگاه ادبیات و هنر در دنیا به هنرمندانی تعلق میگیرد که در توسعه و غنیکردن فرهنگ در دنیا و به ویژه در فرانسه نقشی ایفا کرده اند.
پیشتر در ایران شخصیتهایی چون محمدرضا شجریان (خواننده)، دکتر حسابی، عباس کیارستمی (کارگردان و عکاس)، داریوش شایگان (نویسنده و شاعر بود)، لیلا حاتمی (بازیگر)، یدالله رویایی (شاعر)، شهرام ناظری (خواننده)، محسن مخملباف (کارگردان)، پری صابری (کارگردان تئاتر و نمایشنامهنویس)، اصغر فرهادی (کارگردان) و محمدعلی سپانلو (شاعر و مترجم ایرانی) نشان شوالیه را دریافت کردهاند.
مشکلات ایران با هیچ دست خارجی حل نخواهد شد
۱۳۹۸/۱۱/۲۰
تهیه کننده فیلم سینمایی «شین»، گفت: قهر کردن از فجر راه چاره نیست. باید حضور داشت و حرف زد. مشکلات ما به عنوان یک ایرانی با هیچ دستی از خارج از کشور حل نخواهد شد. ما باید مشکلاتمان را خودمان برطرف کنیم و منتظر هیچکسی خارج از گود نباشیم.
شهاب حسینی بامداد یکشنبه در نشست خبری فیلم سینمایی شین در پردیس سینمایی ملت، گفت: امکان ندارد در گوشهای از این سرزمین اتفاقی بیفتد و ما رنجیده خاطر نشویم. هر واقعه تلخی که در این مدت رخ داده مایه تاسف است و قلب آدم را به درد میآورد. ما باید راه و اهداف عزیزانی که از دستشان دادیم را ادامه دهیم.

شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش, شهاب حسینی و همسرش, پریچهر قنبری, بیوگرافی پریچهر قنبری, آخرین اخبار شهاب حسینی
وی در ادامه با بیان اینکه حضور در فجر برای من در بخش خارج از مسابقه برای من امتیاز ویژه نیست، افزود: چهار سال است اصلا در جشنواره نبودهام. دینی به این جشنواره ندارم که از آن دفاع کنم. من از وحدت بین مردم دفاع میکنم از جدا نکردن طیفهای مختلف. هر چقدر تلاش میشود تفرقه بیفتد، سعی میکنم از جلوگیری از آن دفاع کنم.
حسینی تاکید کرد: جشنواره فجر مثل هر فستیوال دیگری در دنیا یک امتیاز است و من هم تلاش کردم با فیلمسازان جوان کار دارم.
انتقاد تند شهاب حسینی از مسعود کیمیایی
بازیگر مجموعه «شهرزاد» ادامه داد: برنمیتابم و نمیتوانم ساکت بشینم که یک استاد پیشکسوت سینما که هر سال برخورد ناراحتکننده با آثارش شده است، امسال فیلمی میسازد که میداند نسبت به آن هم واکنش منفی نشان خواهند داد و برای همین روغن ریخته را نذر امامزاده میکند؟ و سنگ بنایی میگذارد که نتیجه آن جز تفرقهافکنی نیست؟ و بقیه را در آمپاس اخلاقی میگذارد.
حسینی افزود: این عین بیانصافی است. چرا یک نفر باید آنقدر آدم خودخواهی باشد که ملاحظه هیچ کس را نکند.
وی گفت: اینکه به من میگویند به خاطر حمایت از جشنواره فجر به شما امتیاز ویژه داده شده تا فیلمت در خارج از مسابقه اکران شود میگویم خیر این طور نیست ما آدم های مدنی هستیم سعی میکنیم از حقوق قانونی خود دفاع کنیم.
ضرر را با ضرر جبران نمیکنم
بازیگر فیلم سینمایی «هزار تو»، افزود: ما طبق قانون فیلم را آوردیم فیلمهای دیگر هم میتوانستند درخواست حضور کنند این جلسه هم به درخواست من بود، چراکه ظرف چند وقت گذشته یک طرفه حرف خوردهام. اگر قرار است یک بار از خودم دفاع کنم بهتر است این جا باشد. ضرر را با ضرر جبران نمیکنم.
وی در ادامه به قربانیان سقوط هواپیمای اوکراینی اشاره کرد و گفت: اگر ۱۷۶ عزیز را در سانحه هواپیمایی از دست دادیم و این اتفاق وحشتناک رخ داده است. اینکه این موضوع را سر یک سری نخبه دیگر خالی کنیم، شد راه حل؟!
خط فکری من مشخص بوده است
حسینی ادامه داد: من همیشه به خاطر احترام به مخاطب با همکارانم درگیر شدهام که هر مزخرفی را به عنوان فیلم نسازید و تحویل مخاطب ندهید. من حرفم را زدهام. از همان موقع که مصاحبه کردم، خط فکری من مشخص بوده است. سالهاست این حرفها را زده ام، اما ما که دم از دموکراسی می زنیم نمیتوانیم حرفمان را راحت بزنیم. این دیگر مشکل من نیست مشکل جامعه است.
بازیگر فیلم سینمایی «فروشنده» ادامه داد: آدم باید برای رضای خدا حرف بزند، نه کس دیگر. باز هم رویکردمان را ادامه می دهیم. علاقهای به پاره شدن این حلقه ندارم. برای آقای روحانی نامهای مبنیبر رفع ممنوعیت بهروز وثوقی نوشتم. حیف که نمیشود بشنویم چگونه او در این سالها تجربه اندوخته است و در این چهل سال چه سیری را طی کرده که در نامه آخر هنوز از ایمان قلبی خودش به خدا حرف میزند. در همه جای دنیا خدا حضور دارد . مختص به ما نیست.
در نامه به رییس جمهور اولویتام دیده شدن فیلم «آشغالهای دوست داشتنی اصل» بود
وی با بیان اینکه جشنواره فرصتی بود که امیدوار بودم از آن صحبت شود. اولویت دوم من بهروز وثوقی بود، اولویت اول من دیده شدن فیلم «آشغالهای دوست داشتنی اصل» بود، گفت: میدانم خیلیها فیلم را می بینند چراکه پیام آن فیلم روشن است. اما فیلم در زمان خود اکران نشد و تاثیر خود را از دست داد. حرف فیلم فنا شد. در حالی که می توانست دوباره شنیده شود.
حسینی گفت: من به عنوان یک هنرمند مخاطب را انتخاب نکردم که بگویم اگر مربوط به فلان قشر هستید، مخاطب من نباشید. ما که نمیتوانیم حق بودن را از دیگران بگیریم. را همان پذیرش این است که عزت و ذلت دست خداست.
غمانگیزترین چیز آنست که مردمی نتوانند حرف دیگران را تحمل کنند
وی با اشاره به بازتابهای مجازی نامهنگاریهای اخیرش، گفت: چیزی که من را ناراحت و نگران کرد، کامنتهایی بود که قابل بازپخش و خواندن نیست! و این غمانگیزترین قسمت ماجراست که مردمی نتوانند حرف دیگران را تحمل کنند.
بازیگر مجموعه «مدار صفر درجه» گفت: دو نامه نوشتم که تمام تلاشم را کردم با ادب باشد، جواب آن فحش و فضیحت نبود. یکی من را به باد انتقاد بگیرد اشکالی ندارد. به خاطر خودم ناراحت نیستم خدا را شکر که تکلیفم روشن شد، فکر نمیکنم ورای توانایی خودم دیگر نیاز باشد که احترام بگذارم، تعارفها دیگر برداشته شد. «شین» یکی از فیلمهایی است که در کارنامه خودم بهعنوان تهیهکننده ثبت کردم. من با فیلمسازان جوان کار میکنم.
اگر با رابرت دنیرو بازیگر مشهور هالیوودی حرف میزنم فقط به خاطر فرهنگ ایران است
حسینی با تاکید بر اینکه فجر سقف آرزوهای من نیست، افزود: کارهایی که در آن ور انجام میدهم خدمتی به فرهنگ کشورمان است. اگر با رابرت دنیرو بازیگر مشهور هالیوودی حرف میزنم فقط به خاطر فرهنگ ایران است. کارم همین است این را بلدم اعتراض من نوع خودش را دارد.
وی با بیان اینکه در مصاحبهای گفتم مردم اگر صدای رسایی داشته باشند و از تریبون برخوردار باشند. نیازی نیست به خیابان بروند و با هزینههای سنگین فریاد بزنند، گفت: صدایی که شنیده نشود بلندتر میشود، اگر هنرمندیم و ادعا داریم صدای مردم باشیم و هزینهها را کم کنیم.
قهر کردن راه چاره نیست
حسینی با تاکید بر اینکه قهر کردن راه چاره نیست. نمیخواهید بیایید، نیایید. با نیامدن شما چه میشود, من نوعی بمیرم دنیا آخ نمیگوید، خاطرنشان کرد: مشکلات ما با هیچ دستی از خارج از کشور حل نمیشود، مشکل را در درون خودمان باید حل کنیم. هیچکس خارج از کشور نمیآید مشکلات ما را حل کند.
تبریک تولد شهاب حسینی به پسرش
۱۳۹۸/۱۱/۱۴
شهاب حسینی بازیگر مطرح کشورمان با انتشار پستی جدید در صفحه شخصیاش نوشت:
«محمد امین عزیزم. پسر خوبم. تولد تو در سالروز تولدم بهترین هدیهای بود که از خدا گرفتم و او را تا ابد شاکر وجودت هستم. برایت عمری به بلندای آسمان و روشن به خورشید عشق و آگاهی آرزو میکنم. دوستت دارم.
پدرت، شهاب »

تبریک تولد شهاب حسینی به پسرش
انتقاد شهاب حسینی از انصراف سینماگران برای شرکت در جشنواره فیلم فجر
۱۳۹۸/۱۰/۲۶
چند روزی است برخی هنرمندان برای همدلی با خانوادههای مسافران پرواز هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ خطوط هوایی اوکراین چهارشنبه گذشته (۱۸ دی)، واکنشی یکسان بروز و از حضور در جشنوارههای فجر از جمله جشنواره فیلم، جشنواره تئاتر و جشنواره هنرهای تجسمی انصراف دادهاند.
شهاب حسینی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و دارای جوایز متعددی از جمله بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن (۲۰۱۶) و بهترین بازیگر جشنواره فیلم برلین (۲۰۱۱) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام در این مورد نوشت: دوستان هموطنان، همدردان. مردم رنجیده و رنجدیده. روحمان آزرده و دلمان شکسته میدانم. اعتمادمان سلب شده و حال عمومی ما را به این روز درآورده. در همین سرزمین زیستم و چون شما نیک میدانم. اما این را نیز میدانم که روزگار امروز محصول غلبه همیشگی احساسات، بر عقل و منطق ما در همه ادوار تاریخ و در همه سطوح اجتماعی و فرهنگی است. وارث یکی از بزرگترین گنجینههای تاریخ و ادبیات در جهان هستیم در حالی که در زندگی روزمرهمان نهادینه نشده و نمودی ندارد. برخورد احساسی ما درباره آینده شخصی و اجتماعیمان مانع از درخشش آفتاب آگاهی و عقلانیت در زندگیمان شده.
تا آنجا که اول عمل میکنیم، بعد فکر میکنیم و چه بسیار که فکر نکرده عمل میکنیم. فرمانی در دست احساسات برخاسته از عجله در همه چیز، در تصمیم گیری، قضاوت، اظهارنظر، گرایش و واکنش. وقت آن نرسیده که بیش از پیش از چاشنی تامل و تفکر و تعقل بهره ببریم؟ درباره سیاستهای کلان مملکتی چون از دانش کافی برخوردار نیستم، صاحب نظر هم نیستم و بعید میدانم نظر شخصیام، تاثیر چندانی بر روند وقایع داشته باشد. هرچند عیان است نسبت به دو دهه قبل، بیشتر از غلبه احساسات بر منطق رنج میبریم. اما در حیطه حرفهای خود گاهی ناگزیر از ذکر مطالبی هستم.
وی افزوده: در احوالات مواج و گل آلود. کم نیستند موج سواران و ماهیگیران آب گلآلود. با عشق و ارادت به تمامی خانوادههای داغدار وقایع اخیر به خصوص عروجیان هواپیمای مسافربری، لازم به ذکر میدانم، سقوط سهمگین دیگری تهدیدمان میکند و آن، سقوط از مرز استانداردهای رفتاری در جامعه است که این روزها در انواع مختلف شاهد آن هستیم؛ از صفحه تلویزیون گرفته تا سطح و عمق جامعه در فضاهای حقیقی و مجازی.
دوستان! شاید در حال حاضر شرایط فعلی متناسب این مطلب نباشد اما عملکرد تعدادی از همکاران که بعضا در پشت آن انگیزههای شخصی فراوان موج میزند، این واکنش را طلب میکند.
بازیگر فیلم فروشنده نوشته است: جشنواره فیلم فجر جدای از نام و مناسبت برگزاری آن، به لحاظ تکنیکی، همواره تنها جشنواره رسمی کشور تلقی میشده که شاید کلیه سیاستهای سینمایی سال بعد از خود را اعم از نوبت اکران آثار، سیاستهای تولید، روش و خط مشی سینما را رقم میزده و از این بابت همواره مورد توجه سینماگران در بخشهای مختلف و محلی جهت ارائه، کشف، رشد و پیگیری فعالیت حرفهای قلمداد میشده. لذا حضور در آن همواره برای فیلمسازان داخلی حائز اهمیت بوده. هر ساله هم شاهد استقبال گسترده مردم و خاصه مخاطبین سینما بوده و طی سالهایی که از آن گذشته، رقم زننده بخش قابل توجهی از تاریخ سینمای ایران بوده که مسلما مانند بسیاری جشنوارههای دیگر در دنیا متولیان دولتی داشته. حال تعدادی از همکاران بنای اعلام انصراف از جشنواره گذاشتهاند.
با احترام به تصمیم شخصی آنان، نسبت به آن نقدی دارم که عرض میکنم. اولا این حرکت دامن زدن به افتراق جامعه به خودی و ناخودی است و این در حالی است که جامعه و مردم بیش از هر زمان دیگری به همبستگی و دلداری یکدیگر نیازمندند. این رفتار حتی در میان هنرمندان و طرفداران و مخاطبینش نیز شکاف عمیق و شاید جبران ناپذیری ایجاد کند که به صلاح هیچ کس نیست و این تصور که کسانی که ترجیح به انصراف نمیدهند، همدرد و شریک حال مردم و جامعه نیستند و موضعی مغایر با مردم دارند، سخت اشتباه است. حق یک فیلم با تمام مشقات و مشکلاتی که در راه ساخته شدن دارد، هست که دیده شود و در مناسبتی رسمی مورد ارزیابی قرار گیرد. این موضوع از بابت انگیزه تمامی عوامل یک فیلم با سرنوشت هنر سینمای کشور، ارتباط مستقیم دارد.
وی ادامه داد: چه بسا که طی دهههای گذشته، چنانچه نیم تمرکز سیاسی و نظامی کشور را اگر صرف ساختن فرهنگ سینما به قدرت هماوردی با هالیوود میکردیم، شاید امروزه با تکیه بر غنای تاریخی و فرهنگی و ایمانی که از آن برخورداریم، نیمی از جهان را به مرام و آیین خویش درآورده بودیم. بماند! در نهایت قربانی شدن فرهنگ و هنر دست کمی از فجایع ندارد.
دوم اینکه جشنواره تماما امکان بدل شدن به یادوارهای برای تقدیم شدن آثار به از دسترفتگان مدت اخیر و زنده نگهداشتن یاد آنها را داراست و تریبونی برای بیان رسای احساسات و همدردی با دردمندان.
یادوارهای که رنگ و بوی یاران از دست رفته را به خود بگیرد و تبدیل به مراسمی برای گرامیداشت و زنده نگهداشتن شکوه یادشان باشد.
لذا این بنده کوچک بدین وسیله این حرکت را تایید نمیکنم و آن را گامی در جهت همدردی تلقی نمینمایم. هنر و فرهنگ حق مردم هر سرزمین است و در هر محفلی و تحت هر عنوانی که مجال بروز و ظهور پیدا کند، تاثیرگذار جامعه خویش خواهد بود، ای کاش نیت هایمان هم خالص باشد و بنا به صلاح شخصی خود فیالمثل ترس از بزخورد تحقیرآمیز مخاطب با فیلممان به سیاق و روال ادوار گذشته، پشت احساسات پاک مردم قایم نشویم.
حسینی این نوشته را اینگونه خاتمه داده است: اوست یگانه حی و حاضر و ناظر. هم قصه نانموده داند، هم نامه نانوشته خواند.

انتقاد شهاب حسینی از انصراف سینماگران برای شرکت در جشنواره فیلم فجر
ماجرای آشنایی و ازدواج شهاب حسینی و پریچهر قنبری
۲۲ساله بودم و با بچه های تئاتر دانشگاه تهران کار می کردم؛ جوانی سرگشته از طبقه متوسط جامعه که به امکانات تفریحی متمولانه دسترسی نداشت. تا قبل از این که همسرم را ببینم، قصد ازدواج نداشتم تا این که روزگار ما را در برابر هم قرار داد. به او پیشنهاد آشنایی دادم اما همسرم هیچ اعتقادی به اینگونه دوستی ها و آشنایی ها نداشت و گفت اگر کسی واقعا عاشق است و تمایل قلبی برای رسیدن به دختر مورد علاقه اش دارد، باید در این راه صادقانه گام بردارد و بنابراین موضوع را با خانواده ام در میان گذاشتم و مصمم به ازدواج شدم. دیگر تکه دوم زندگی ام را پیدا کرده بودم.

پریچهر قنبری همسر شهاب حسینی
بعد از صحبت های اولیه و رسم و رسومی که در این رهگذر طی می شود، بعد از ۴-۳ ماه نامزدی، عقد کردیم اما شرایط برگزاری جشن عروسی را نداشتم، از طرفی مایل بودم استقلال در زندگی را با برگزاری جشن توسط خودم آغاز کنم؛ به همین دلیل ۳ سال طول کشید تا ما به جشن عروسی برسیم.
سرانجام شهاب حسینی در سال ۱۳۷۴ وقتی ۲۲ ساله بود با پریچهر قنبری که از همکاران خود در تئاتر بود ازدواج کرد. پریچهر قنبری متولد ۴ دی ماه ۱۳۵۹ بوده و آنها دارای دو فرزند پسر می باشند.

شهاب حسینی و همسرش پریچهر قنبری
دوران بازیگری شهاب حسینی
شهاب حسینی کار خود را با تئاتر دانشجویی و سپس گویندگی رادیو آغاز و در ادامه در برنامه ای به نام “اکسیژن” درتلویزیون ظاهرشد. او در چند برنامه دیگر هم مانند بر پا بر پا، به رنگ صبح، سایه روشن و… به عنوان مجری حضور داشته و با سریال “پس از باران” پا به عرصه بازیگری گذاشت. او در سالهای بعد ، هم به کار بازیگری و هم اجرا پرداخت. وی بخاطر بازی در فیلمهای سینمایی “واکنش پنجم” ، “شمعی در باد” و “محیا” مورد توجه قرار گرفت، درسال ۱۳۸۶ برای فیلم “محیا” از جشنواره بین المللی فیلم فجر، موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد شد و در سال ۱۳۸۷ در همین جشنواره برای فیلم “سوپراستار” سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. همچنین وی به خاطر فیلمهای “پرسه در مه” به کارگردانی بهرام توکلی و “درباره الی” به کارگردانی اصغر فرهادی بازیگر مرد برگزیده چهاردهمین جشن بزرگ سینمای ایران نیز بود.
شهاب حسینی در سال ۲۰۱۶ برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مرد جشنواره فیلم کن شد. جشنواره بینالمللی فیلم کن، جشنوارهای است که هرساله در کن فرانسه برگزار میشود و در اصل یکی از بزرگترین رویدادهای سینمایی به شمار میآید. در سال ۲۰۱۶ که شصت و نهمین جشنواره برگزار شد شهاب حسینی بازیگر محبوب سینمای ایران جایزه بهترین بازیگر نقش مرد و اصغر فرهادی جایزه بهترین فیلمنامه را گرفت.

شهاب حسینی برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مرد جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۶
“فروشنده” فیلمی به نویسندگی و کارگردانی اصغر فرهادی که ابتدا «برسد بدست آهو» نام داشت اما در اواسط فیلمبرداری نامش تغییر کرد و با عنوان “فروشنده اکران” شد. در مراسم اختتامیه جشنواره کن، جایزه بهترین فیلمنامه به اصغر فرهادی داده شد و شهاب حسینی هم برندهٔ جایزه بهترین بازیگر مرد شد. فروشنده به عنوان نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۷ به آکادمی اسکار معرفی شد و سرانجام در تاریخ نهم اسفند ماه سال ۱۳۹۵ موفق شد جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را بدست آورد.

ترانه علیدوستی ، اصغر فرهادی ، شهاب حسینی در جشنواره کن ۲۰۱۶

ترانه علیدوستی ، اصغر فرهادی ، شهاب حسینی با فیلم فروشنده در جشنواره کن ۲۰۱۶

در سال ۲۰۱۶ جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره کن به اصغر فرهادی و جایزه بهترین بازیگر مرد به شهاب حسینی تعلق گرفت
بیوگرافی پریچهر قنبری
پریچهر قنبری متولد ۴ دی ۱۳۵۹ در تهران، بازیگر تئاتر است. او فارغ التحصیل رشته چهره پردازی از دانشگاه تهران بوده و علاقه مند به گریم و در این حوزه فعالیت میکند ، او یک خواهر و یک برادر دارد و آخرین فرزند خانواده است.
از تجربه های بازی ایشان در جلوی دوربین می توان به فیلم ساکن طبقه وسط به کارگردانی همسرش در سال ۱۳۹۳ اشاره کرد.

شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی, بیوگرافی شهاب حسینی و همسرش, شهاب حسینی و همسرش, پریچهر قنبری, بیوگرافی پریچهر قنبری, آخرین اخبار شهاب حسینی