پدرام شریفی🎬بیوگرافی پدرام شریفی/ عکس های پدرام شریفی، بازیگر نقش پیمان در فیلم هم گناه
پدرام شریفی🎬بیوگرافی پدرام شریفی/ عکس های پدرام شریفی، بازیگر نقش پیمان در فیلم هم گناه
پدرام شریفی, پدرام شریفی و روشنک گرامی, پدرام شریفی قد, پدرام شریفی فیلم, پدرام شریفی در هم گناه, پدرام شریفی اینستا, نقش پدرام شریفی در بادیگارد, پدرام شریفی در سریال سرباز, قد پدرام شریفی چقدر است
چکیده ای از بیوگرافی پدرام شریفی
تولد:۱۱ مرداد۱۳۶۶
زمینه فعالیت: بازیگر
محل تولد: تهران
سال های فعالیت: ۱۳۸۸- اکنون
وضعیت تاهل: مجرد
زندگینامه پدرام شریفی
پدرام شریفی ( متولد ۱۱ مرداد ماه ۱۳۶۶- تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر می باشد.
پدرام شریفی فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشگاه است و فعالیت هنری خود را از تئاتر آغاز کرده است.
گفتنی است سه سال قبل در گفتگویی پدرام شریفی عنوان کرده بود که بازیگری شغل من است به ازدواج فکر نمی کنم چون کار دارم!
سالهای قبل از سینما
پدرام شریفی از نوجوانی کار با گروههای نیمه حرفهای تئاتر را آغاز میکند و از سال ۸۸ بهعنوان یکی از بازیگران شاخص تئاتر شناخته شده و با بازی در نمایشهای مختلف، بهمرور به چهرهای آشنا تبدیل میشود.
از مهمترین نمایشهایی که پدرام شریفی تا به امروز در آنها نقش ایفا کرده است میتوان به «داستان زمستان» به کارگردانی مهدی کوشکی، «بله و نه» به کارگردانی مهتاب کلانتری، «تقدیربازان» به کارگردانی سیما تیرانداز، «بانوی دریایی» به کارگردانی اشکان جنایی، «سفر زمستانی و یک داستان بیربط» به کارگردانی سما موسوی و تلهتئاتر «به خاطر یک مشت روبل» کاری از حسن معجونی اشاره کرد.
شریفی با ایفای نقش در تئاتر و بازی در کارهای کارگردانهای شناخته شده تئاتری، مورد توجه کارگردانهای سینما که تئاتر تماشا میکنند قرار میگیرد و وارد سینما میشود، راهی که بسیاری از موفقترین و ماندگارترین بازیگران سینمای ایران و جهان طی کردهاند.
ماجرای بازی در اولین فیلم کوتاه
پدرام شریفی بازی در برابر دوربین را با یک فیلم کوتاه شروع میکند.
فیلم کوتاهی به نام «بازی نامه» به کارگردانی پوریا کاکاوند که در جشنواره فیلم کوتاه نهال در سال ۹۰ به موفقیتهای زیادی دست مییابد.
پدرام شریفی در آن دوره جشنواره فیلم کوتاه نهال، برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد میشود و مورد توجه داوران قرار میگیرد.
یکی از داوران این دوره شهرام مکری بوده است که از کارگردانان فیلمهای خاص و بهاصطلاح هنری سینمای ایران است.
مکری بازی پدرام شریفی را در این فیلم میپسندد و به او پیشنهاد کار در پروژه جدیدش را میدهد.
شریفی در این باره میگوید: «من یکی از طرفداران سینمای شهرام مکری بودم و کارهای او را دنبال میکردم.
بعد از اختتامیه جشنواره فیلم نهال، او از بازی من تعریف کرد و خواست در پروژه جدیدش حضور داشته باشم.
اینکه شهرام مکری در آن سال داور جشنوارهای بود که من در آن جایزه گرفتم از شانسهای زندگی من بوده است.
قرار شد پس از دو هفته بعد از اختتامیه با او تماس بگیرم اما تا چند ماه هربار که با او تماس گرفتم، او به تلفنهایم جواب نداد، من هم کلاً بیخیال شدم تا این که بعد از ۷ ماه عوامل این فیلم با من تماس گرفتند و برای بازی در فیلم جدید شهرام مکری از من دعوت کردند. »
پدرام شریفی در سال ۹۲ با فیلم «ماهی و گربه» و در کنار شهرام مکری در اولین فیلم سینماییاش ایفای نقش کرد.
«ماهی و گربه» برجستهترین و تحسینشدهترین فیلم کارنامه شهرام مکری است که فیلمی بسیار خاص و تجربی بهحساب میآید و جوایز و تحسینهای زیادی را برای او به همراه داشته است.
دیده شدن این فیلم در آن سال، دیده شدن بازی پدرام شریفی را هم موجب شد و پیشنهادهای بعدی را برای او به همراه داشت.
اولین فیلم سینمایی و سریال پدرام شریفی
بازی در فیلم ماهی و گربه در سال ۹۲ نخستین تجربه بازیگری پدرام شریفی در سینما بود.
مجموعه تلویزیونی گشت ویژه نیز نخستین سریال تلویزیونی او میباشد که در آن در نقش یک مامور پلیس به ایفای نقش پرداخته است و در کنار بازیگرانی مانند حمید گودرزی، شاهد احمدلو، محمود پاک نیت و .. بازی کرده است.
پدرام شریفی بازیگر جوان و آینده دار کشورمان که تا کنون در فیلم های سینمایی بادیگارد , سیانور , متولد ۶۵ و شبی که ماه کامل شد درخشیده در تجربه ای متفاوت با سریال هم گناه برادران کیایی به شبکه نمایش خانگی آمده است.
در فیلم «بادیگارد» ساخته ابراهیم حاتمی کیا، پدرام شریفی در نقشی کوتاه و فرعی بازی میکند اما درباره تجربه این فیلم در کنار عوامل مجربش میگوید:
«بادیگارد از ویژهترین آثار کارنامه من است. کار کردن با ابراهیم حاتمی کیا از جدیترین تجربیاتی بود که در این سالها داشتهام؛ به این دلیل که فضای کار بسیار حرفهای و جدی بود.
بازی در این فیلم و قرار گرفتن در کنار پرویز پرستویی و حاتمی کیا، کلاس درسی برای من بود که وسواس من برای انتخابهای بعدی را بیش از پیش کرد.»
فیلم بعدی پدرام شریفی در این سال «متولد ۶۵» به کارگردانی مجید توکلی است که شریفی آن را محبوبترین فیلم کارنامهاش میداند.
پدرام شریفی برای اولین بار در این فیلم در نقش اصلی مقابل دوربین یک فیلم بلند سینمایی قرار میگیرد و نقش جوانی را بازی میکند که با دغدغههای امروزیاش با جامعه مواجه است و سعی میکند با دروغ بر مشکلاتش غلبه کند.
در این سال پدرام شریفی با بازی در «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی، نقشی متفاوت دیگری را بازی میکند.
در این فیلم که درباره سرگذشت تعدادی از اعضای حزب توده است، شریفی دومین نقش اصلی خود را نیز بازی میکند.
او درباره تجربه بازی در این فیلم میگوید: « در سیانور نقش خیلی سختی داشتم و با گریم سنگینی که داشتم خیلی از خودم دور شدم.
جدا از قرار گرفتن در کنار بهروز شعیبی که همکاری با او خیلی مفید بود، همبازی شدن با مهدی هاشمی و آتیلا پسیانی هم در این فیلم برای من اتفاق مثبتی بود.
سال ۹۴ برای پدرام شریفی به فیلمهایی که در جشنواره فجر داشت ختم نشد، او در این سال در فیلم «سایه» به کارگردانی مسعود نوابی همبازی کرد و در کنار بازیگرانی مثل رضا کیانیان، شبنم مقدمی و ثریا قاسمی به ایفای نقش پرداخت.
این بازیگر جوان که از تئاتر بازیگری خود را شروع کرده است به دور از حاشیه و آهسته آهسته راه پیشرفت خود را طی می کند.
آینده بازیگری پدرام شریفی از زبان خودش
نمی دانم ولی دوست دارم که کارهای خوب انجام دهم و در فیلم های خوبی باشم، چون اساسا از فیلم های خوب است که آدم یاد می گیرد و در فیلم های بد باید از خودت خرج کنی و چیزی به تو اضافه نمی شود.
من از یکی از کار هایی که بازی کردم راضی نبودم، البته الان هم سرم پیش خود پایین نیست، ولی دوست داشتم که آن کار در شرایط دیگری به من پیشنهاد می شد و برای مثال در صورتی که الان به من می گفتند آن فیلم را بازِی نمی کردم.
شریفی درباره اینکه سینما برایش جدی تر است یا تئاتر گفته است که ماجرای سینما خیلی جدیتر از مدیوم های دیگر است ولی در تئاتر هم با دوستان در ارتباطم و چنانچه پیشنهاد خوبی باشد به شرط آن که فرصت داشته باشم می پذیرم.
ادامه انتخابهای سختگیرانه
هرچند هیچکدام از بازیهای پدرام شریفی در سال ۹۴ موردتوجه داوران جشنواره فجر قرار نگرفت، اما به دلیل حضور او در سه تا از مهمترین فیلمهای سال، توجهها به او افزایش پیدا کرد و پیشبینی میشد که در سالهای بعدی شاهد بازیهای بیشتر او حتی در سینمای بدنه باشیم، اما شریفی باوجود این امکان، بیش از پیش در انتخابهایش سختگیری میکند و تصمیمی دور از انتظار میگیرد و باز هم در فیلمی خاص از شهرام مکری حضور پیدا میکند که مخاطبین و تماشاگران خاصتر و کمتری نسبت به جریان اصلی سینمای ایران دارد.
این انتخاب شریفی هرچند برخلاف جهت اغلب ستارههای نوظهور سینمای ایران بود و از نگاه بسیاری فرصتسوزی بهحساب میآمد، اما نوید ظهور ستارهای را به سینمای ایران داد که بیتوجه به حواشی و هر چیزی غیر از سینما، تنها به فکر بازیگری است و برای انتخابهای دقیق ارزش بیشتری قائل است، حتی اگر آن انتخاب باعث شود که او در سال ۹۵ تنها در یک پروژه سینمایی حضور پیدا کند.
پدرام شریفی در سریال هم گناه
«همگناه» اولین تجربه کارگردانی مصطفی کیایی در شبکه نمایش خانگی است که از روزهای ابتدایی اسفند و در بیستوچهار قسمت هر دوشنبه منتشر خواهد شد.
تماشای آنلاین آن نیز به صورت هم زمان از طریق سرویس ویاودی فیلیمو امکان پذیر خواهد بود.
«هم گناه» که تاکنون پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، محسن کیایی، حبیب رضایی، رویا تیموریان، مسعود رایگان، هنگامه قاضیانی و مهدی پاکدل را از گروه بازیگرانش معرفی کرده است.
پس از معرفی گروه اول بازیگران، شاهرخ فروتیان، افسانه چهره آزاد، پدرام شریفی، روشنک گرامی، احسان کرمی، حسین امیدی، سوگل خلیق و مارال بنی آدم، گروه دیگری از بازیگران این سریال را تشکیل می دهند و همچنین علی باقری، فروغ قجابگلو، شیرین اسماعیلی، فرانک کلانتر، محمد اعلایی، محمد رسول صفری، محمد موحدنیا و آیتک جاوید نژاد نیز در کنار آن ها به ایفای نقش می پردازند.
مهدی پاکدل نیز از جمله بازیگران «هم گناه» است که این بار تجربه مشترکی را با برادران کیایی در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.
داستان خانوادگی «همگناه» به صورت مشترک توسط محسن کیایی و علی کوچکی نوشته شده است و هر کدام از این بازیگران اعضای «خانواده بزرگ صبوری» را تشکیل می دهند.
مصطفی کیایی کارگردانی و نویسندگی فیلم های برگزیده ای چون «عصر یخبندان»، «بارکد»، «خط ویژه» و … را در کارنامه دارد.
او که با کارگردانی «خط ویژه» سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگر و با نویسندگی «ضد گلوله» سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه را از آن خود کرده است، حالا با کارگردانی و نویسندگی «هم گناه» تجربه متفاوتی را در شبکه نمایش خانگی از سر خواهد گذراند.
روایت پدرام شریفی از وقتی که مالک ریگی گردن شهاب را برید
بازی در یکی از نقش های کلیدی فیلم «شبی که ماه کامل شد» به پدرام شریفی بازیگر جوان واگذار شد.
پدرام شریفی اینک با بازی در نقش شهاب در فیلم «شبی که ماه کامل شد»، توجه ها را به خود جذب کرده است؛ جوانکی شوخ و ساده با سرنوشتی تلخ و غمانگیز.
او که برای فیلم کوتاه «موج کوتاه» به کافه خبر آمده بود، درباره نقش شهاب در فیلم «شبی که ماه کامل شد» حرف هایی خواندنی برای گفتن داشت که در ادامه می خوانید:
در فیلم کوتاه «موج کوتاه» ، نقش عجیبی داشتید. خیلی متفاوت از فیلمهایی که بازی کردید. دوستش داشتید؟
بله. خیلی. من خیلی دوستش دارم.
خیلی کاراکتر پرچالشی برای من بود.
خیلی خیلی سخت بود و اصلا شرایط کارمان هم خیلی سخت بود و این خیلی باحال بود.
اساسا روحیه من بیشتر این طرفی است. ی
عنی دوست دارم که در موقعیتی قرار بگیرم که از تمام توانایی ام بتوانم استفاده کنم، راحت باشم و حرف طرفم را بفهمم.
کار با آقای اسماعیلی همه اینها را برای من داشت.
در آن سکانس ماجرای خوردن آهن، واقعا که آهن نجویدید؟
نه، خدا را شکر.
یعنی سخت تر از سکانسی که عبدالمالک ریگی در فیلم «شبی که ماه کامل شد» میخواهد سرتان را ببرد؟
آن سکانس هم سختی های خودش را داشت.
فیلم واقعی سر بریدن شهاب را صبح روز فیلمبرداری همان سکانس دیدم.
آن صحنه ها تاثیر غیرقابل وصفی روی من گذاشت.
حتی می توانم بگویم که یک مقداری کار را برای من سخت تر کرد.
به هر حال سکانس ترسناکی بود که بازی کردم البته چون فیلم کوتاه است نمی شود زیاد درباره اش حرف زد و اسپویل می شود.
فقط همین قدر بگویم که خیلی سکانس سختی بود.
راجع به آن سکانس هم می توانید برای مان بگویید. جایی خواندم که گفته بودید صحنه واقعی شهاب را قبل از اجرای همان سکانس دیدید.
در پیش تولید همه اینها بود و برای تحقیق کردن هم خود خانم آبیار این موارد را می دیدند و آدم های دیگر برای اینکه به کاراکترشان نزدیک تر شوند خیلی موارد و تصاویر وجود داشت که ببینند.
ولی از شهاب خیلی چیزی نبود و فقط همین فیلم از او وجود داشت که طبعا چیزی هم به من برای اینکه بتوانم آن نقش را بازی کنم، نمی داد.
من استنادم به فیلمنامه بود و حرف های خود خانم آبیار.
تعمدا آن فیلم را هم ندیدم و تصمیم گرفتم وقتی آن فیلم را ببینم که قرار است سکانسش را بگیریم.
فیلم را واقعا صبح روز فیلمبرداری دیدم و خیلی برایم عجیب و غریب بود.
آن صحنه ها تاثیر غیرقابل وصفی روی من گذاشت.
حتی می توانم بگویم که یک مقداری کار را برای من سختتر کرد. به هر حال سکانس ترسناکی بود.
چه چیزی در قصه شهاب شما را جذب کرد؟
من فیلمنامه خانم آبیار را دوست داشتم و کار خودشان را هم به عنوان کسی که کارهای قبلیش را دیده بودم، دوست داشتم.
به نظر من شهاب خیلی نقش سختی است و جزو سخت ترین کاراکترهای آن فیلم است.
به دلیل اینکه مثلا وقتی شما قرار است نقش عبدالمالک را بازی کنید، اساسا همه می آیند که عبدالمالک را ببینند؛ کاراکتری که روی کاغذ خیلی جذاب است.
البته این کار هم سخت است که بتوانید خوب بازی کنید و یا نقشهای دیگر. ولی شهاب نقشی بود که قرار بود که یک سرنوشت تراژیک داشته باشد و ما را خیلی متاثر کند.
برای من چالشش این بود که من باید یک کاراکتر را از هیچی می ساختم که تماشاگر دوستش داشته باشد و آن را بپذیرد، باورش داشته باشد و به آن بخندد ولی نه آنقدر هم بخندد که وقتی سرش را می برند بگوید حالا این دیوانه مرد.
البته همه اینها در یک زمان کم، حدودا ۷ یا ۸ سکانس باید اتفاق می افتاد و این برای من خیلی جذاب بود.
ماجرای کم کردن ۱۲ کیلویی پدرام شریفی برای فیلم هجوم
پدرام شریفی که با سه فیلم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته است، تنها با یک اثر در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر حضور داشته است.
فیلم «هجوم» به کارگردانی شهرام مکری فیلم وی در این جشنواره بوده است.
و لازم به ذکر است که این بازیگر جوان در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر با بی صدا حلزون فیلمی به کارگردانی بهرنگ دزفولی زاده، نویسندگی محمدرضا رهگذر و تهیه کنندگی مرتضی شایسته حضور یافته بود.
۱۲ کیلوگرم وزن کم کردم
بازیگر فیلم سینمایی «بادیگارد» توضیح داد: «هجوم» دارای فضای عجیب و غریبی است و شهرام مکری نیز از جمله کارگردانانی است که نگاه عجیب و منحصر به فردی به سینما دارد و همین مساله سبب می شود تا همکاری با او بسیار جذاب باشد.
این فیلم از نظر ساختاری از «ماهی و گربه» پیچیده تر است و برای من تجربه بسیار عجیبی بود.
وی با ابراز امیدواری که این فیلم بتواند مانند «ماهی و گربه» در جذب مخاطب موفق باشد، ادامه داد: مساله جالب در «هجوم» این بود که به دلیل فضای حاکم در این فیلم سینمایی باید لاغر می شدم به همین دلیل من برای حضور در این پروژه سینمایی ۱۲ کیلوگرم وزن کم کردم.
پذیرفتن بازی در فیلم «کار کثیف»
این بازیگر با اشاره به اینکه به زودی در پروژه سینمایی خسرو معصومی به نام «کار کثیف» بازی کرده است، تاکید کرد: برای اینکه بتوانم در این پروژه حضور داشته باشم پیشنهادهای دیگر خود را در حوزه سینما قبول نکردم.
در این میان تعدادی از کارگردانان خوب سینمای ایران به من پیشنهاد بازی در فیلم خود را دادند که با توجه به اینکه نقش های پیشنهاد شده در فضای نقش های قبلی من بود، آن را نپذیرفتم تا در سینما نقش هایی که بازی می کنم، تبدیل به تکرار نشود.
شریفی درباره بازی در این فیلم میگوید: «خسرو معصومی فیلمساز مستقلی است و دنیای شخصی خودش را دارد و فیلم «کار کثیف» هم مانند بقیه آثار سینمایی او قابل تأمل است.»
این فیلم درباره مهاجرت است و غیر از پدرام شریفی بازیگرانی مثل لوون هفتوان دارد که اغلب بازیگرانی هستند که از تئاتر وارد سینما شدهاند و در فیلمهای بهاصطلاح هنری و تجربه حضور پیدا میکنند.
اما مهمترین اتفاق سال ۹۶ برای پدرام شریفی، بازی در فیلم رسول صدرعاملی است.
رسول صدرعاملی که با فیلمهای «پاییزان»، «شب»، «هر شب تنهایی» و بهخصوص «من ترانه پانزده سال دارم» از شناختهشدهترین کارگردانان و تهیهکنندگان سینمای ایران است، پس از ۹سال در سال ۹۶ دوباره فیلم میسازد که در آن پدرام شریفی یکی از بازیگران است.
در این فیلم شریفی در کنار علی مصفا، شقایق فراهانی و پانتهآ پناهیها به ایفای نقش پرداخته است.
شریفی در پایان با اشاره به تجربه بازی در ژانرهای مختلف گفت: فکر می کنم می توان در شروع کار کمی بی پرواتر عمل کرد و بازی در ژانرهای مختلف را تجربه کرد.
البته در این میان با یک کارگردان که او را دوست دارید، جهان آن را میشناسید و به آن اعتماد دارید، می توانید به راحتی تجربه خوبی را پشت سر بگذارید.
لازم به ذکر است که پدرام شریفی در فیلم بی صدا حلزون که در بخش نگاه نو سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته است.
بی صدا حلزون داستان زنی است که بین احساس و منطقش در حال تصمیم گیری است.
شریفی مخالف ستاره بودنش هست و در این باره میگوید: «ستاره شدن در سینمای ما اصلاً وجود ندارد، ستاره در سینمای جهان یک معنایی دارد.
وقتی شما مثلاً برد پیت باشید، برنامه سه سال آیندهتان مشخص است و میدانید چه کارهایی قرار است بکنید و در چه فیلمهایی قرار است حضور داشته باشید.
این در حال حاضر در سینمای ما و برای بازیگران ما مطرح نیست.
ما نمیتوانیم ستاره داشته باشیم چون برنامهریزی نداریم.
مثلاً یک بار با من تماس گرفتند و گفتند که فیلمبرداری فیلم جدیدمان از دو هفته دیگر شروع میشود و برای شما نقش یک قهرمان کشتی را در نظر گرفتهایم؛
واقعاً من چطور میتوانستم در دو هفته خودم را برای بازی در نقش یک کشتیگیر آماده کنم؟»
فیلم شناسی پدرام شریفی
فیلم های سینمایی :
۱- شیرجه بزرگ (۱۳۹۸)
۲- بی صدا حلزون (۱۳۹۸)
۳- شبی که ماه کامل شد (۱۳۹۷)
۴- سال دوم دانشکده من (۱۳۹۶)
۵-کار کثیف (۱۳۹۶)
۶- هجوم(۱۳۹۵)
۷- سایه (۱۳۹۴)
۸- سیانور (۱۳۹۴)
۹- متولد ۶۵(۱۳۹۴)
۱۰- بادیگارد (۱۳۹۴)
۱۱- ماهی و گربه (۱۳۹۲)
سریال های تلویزیونی
۱- سرباز (۱۳۹۷)
۲- گشت ویژه (۱۳۹۵)
نمایش خانگی :
۱- سریال هم گناه (۱۳۹۸)
اینستاگرام پدرام شریفی
پیج اینستاگرام پدرام شریفی با ۴۲٫۵k followers فالوور به آدرس زیر فعال است :
www.instagram.com/pedramsharifiiii