کوسن فانتزی با الگو / آموزش دوخت کوسن فانتزی به شکل لب

گوناگون ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ بدون دیدگاه

کوسن فانتزی با الگو / آموزش دوخت کوسن فانتزی به شکل لب

کوسن فانتزی با الگو : در این مطلب از بخش هنری وبسایت ویکی ویو به آموزش کوسن فانتزی, آموزش کوسن فانتزی با الگو, دوخت کوسن با الگو, آموزش کوسن عاشقانه با الگو, آموزش انواع کوسن می پردازیم.

با ما همراه باشید.

درست کردن کوسن فانتزی با استفاده از الگو کار آسانی است و برای زیبایی بیشتر آن می توان از وسایل تزئینی استفاده کرد.

به عنوان مثال می توان با نمد یا پارچه، انواع گل را تهیه کرد.

گل هایی مانند گل رز، گل پنج پر و … . علاوه بر گل، مدل های دیگری نیز می توان درست کرد و روی کوسن چسباند یا دوخت.

کوسن فانتزی / آموزش کوسن فانتزی با الگو

کوسن فانتزی, آموزش کوسن فانتزی, آموزش کوسن فانتزی با الگو, آموزش دوخت کوسن با الگو, کوسن عاشقانه, آموزش کوسن عاشقانه با الگو, انواع کوسن, آموزش کوسن

اگر می خواهید یک کوسن فانتزی و عاشقانه تهیه کنید این مطلب را دنبال کنید.

برای ساخت کوسن فانتزی با مدل لب، یک پارچه به رنگ قرمز یا صورتی تهیه کنید و الگوی زیر را روی آن رسم کنید.

کوسن فانتزی / آموزش کوسن فانتزی با الگو

الگوی کوسن فانتزی / آموزش کوسن فانتزی با الگو

سپس قسمت های اضافی را با قیچی برش دهید.

آموزش کوسن فانتزی

آموزش کوسن فانتزی / کوسن فانتزی با الگو

بخش های پایین و بالا را با استفاده از چرخ خیاطی یا با دست به هم وصل کنید. سپس این قسمت را دور تا دور به قسمت پشت کوسن وصل کنید. دقت کنید که پنج سانتیمتر از آن را باز نگه دارید، این کار برای پر کردن کوسن با استفاده از پشم شیشه و … است.

دوخت کوسن فانتزی / آموزش کوسن فانتزی با الگو

دوخت کوسن فانتزی / آموزش کوسن فانتزی با الگو

در این بخش باید پارچه را پشت و رو کنید و با استفاده از الیاف مختلف مانند پشم شیشه آن را پر کنید.

کوسن عاشقانه و فانتزی با الگو / آموزش دوخت کوسن

کوسن عاشقانه و فانتزی با الگو / آموزش دوخت کوسن

برای اینکه مدل لب دیده شود، باید خطی که وسط لب وجود دارد را بدوزید، این قسمت از دوخت را باید آنقدر محکم بدوزید که میانه کوسن به شکل تورفتگی درآید.

همچنین بخوانید:  مهره چوبی / مهره / مهره چوبی گرد / مهره چوبی رنگی

در پایان کار، آن قسمتی که برای پر کردن کوسن باز گذاشته بودید را نیز دوخت بزنید.

کوسن به شکل لب / کوسن فانتزی عاشقانه

کوسن به شکل لب / کوسن فانتزی عاشقانه