بافت پتو / آموزش بافت پتو / آموزش بافت پتو با دست / بافت پتو با دست

بافتنی ۱۷ مهر ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

بافت پتو / آموزش بافت پتو / آموزش بافت پتو با دست / بافت پتو با دست

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست, بافت پتو با کاموا پافی, بافت پتو با دومیل, اموزش بافت پتو با کاموا پافی, بافت پتو با تریکو, پتو بافت درشت, بافت پتوی نوزادی جدید, بافت روتختی با دو میل, آموزش بافت پتوی نوزاد با دو میل برای مبتدی ها

بافت پتو ، جالب است بگوئیم برای بافت این مدل پتو ، نیازی به قلاب و میل بافتنی نیست و تنها با انگشتان دست می توان این کار را انجام داد. بافت این پتو تنها در سه گام انجام شده و می توان ظرف مدت چند ساعت این پتوی زیبا را آماده شده در اختیار داشت.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست, بافت پتو با کاموا پافی, بافت پتو با دومیل, اموزش بافت پتو با کاموا پافی, بافت پتو با تریکو, پتو بافت درشت, بافت پتوی نوزادی جدید, بافت روتختی با دو میل, آموزش بافت پتوی نوزاد با دو میل برای مبتدی ها

گام اول برای بافت پتو:

شما می توانید از یک کاموای ضخیم یا الیاف پشمی برای بافت این پتو استفاده کنید. در ابتدای کار، گره سفت و محکمی به کاموا یا الیاف بزنید به شکلی که یک حلقه بزرگ به وجود آید (مانند شکل زیر). این گره زدن را مانند بافت زنجیره ای ادامه داده و تا اندازه دلخواه تان آن را اببافید. این بافت های زنجیره ای، عرض پتوی شما را نشان می دهد.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

کاموا یا الیاف

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

شروع بافت پتو

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

ادامه بافت پتو

گام دوم برای بافت پتو:

بعد از آن که ردیف اول را به اندازه دلخواه تان کامل کردید، کاموا یا الیاف را به طرف بالا ببرید و این بار از سمت بالا به همین شکل بافت زنجیره ای شکل را ادامه دهید.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

بافت ردیف دوم

به همین شکل حلقه های زیادی را ایجاد کرده و کاموا یا الیاف را از بین حلقه ها رد کنید. نکته مهم در بافت این پتو این است که تمامی حلقه ها به یک شکل و یک اندازه باشند یعنی نه خیلی تنگ و نه خیلی گشاد.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

ادامه بافت پتو

گام سوم برای بافت پتو:

ردیف های بافته شده، طول پتو را مشخص می کنند. شما می توانید به هر اندازه ای که مدنظرتان است، بافت ردیف ها را به همین شکل ادامه داده و تکرار کنید.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

ادامه بافت پتو

گام آخر در بافت پتو:

بعد از آنکه طول پتو به اندازه ای مورد نظرتان رسید، بافت را پایان داده و در آخرین مرحله بافت به جای یک حلقه، با دو حلقه تکرار کرده و کل عرض پتو را به شکل دو حلقه ای ببافید. در پایان هم کاموا را با قیچی قطع کرده و یک گره محکم به آن بزنید و برای اینکه گره مشخص نباشد، آن را داخل بافت پتو مخفی کنید.

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

ادامه بافت پتو

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

ادامه بافت پتو

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

پایان بافت پتو

نمونه هایی از پتوهای آماده:

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

نمونه ای از پتوی آماده شده

بافت پتو, آموزش بافت پتو, آموزش بافت پتو با دست, بافت پتو با دست

نمونه ای از پتوی آماده شده

این مدل بافت مناسب بافت کوسن بوده که بزودی آموزش آن را در سایت قرار میدهیم.

اینستاگرام ویکی آوا

دیدگاه بگذارید

avatar