کوک ساده / آموزش گلدوزی / آموزش کوک ساده / آموزش دوخت ساده / انواع کوک / دوخت کوک ساده / دوخت بخیه ساده

گلدوزی ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

کوک ساده / آموزش گلدوزی / آموزش کوک ساده / آموزش دوخت ساده / انواع کوک / دوخت کوک ساده / دوخت بخیه ساده / کوک بخیه / دوخت کوک ساده / آموزش کوک زنجیره ای / نام انواع دوخت های دستی / دوخت بخیه ساده / انواع کوک گلدوزی / کوک دندون موشی / اموزش بخیه دوزی / آموزش دوخت بخیه با دست / دوخت کوک / آموزش انواع کوک / نام انواع دوخت / انواع دوخت ساده / انواع دوخت تزیینی / انواع دوخت دستی / انواع دوخت ها

کوک ساده: از امروز تصمیم دارم انواع دوخت های گلدوزی رو به شما آموزش بدهم . اولین آموزش امروز ، آموزش دوخت ساده یا کوک ساده در گلدوزی است .
از این دوخت معمولا در دوخت درزها بصورت دستی مورد استفاده قرار می گیرد.

در گلدوزی ، این مدل دوخت همانطور که در تصویر مشاهده می کنید بطور منظم انجام شده و بنا به طرح مورد نظر شما طول کوک ها می تواند کوتاه یا بلند باشد.
توجه داشته باشید طول کوک ها در روی پارچه و زیر پارچه باید یکسان باشند.

کوک ساده

آموزش کوک ساده / بخیه ساده

برای انجام این دوخت شما می بایست انتهای نخ را گره زده و سوزن را از زیر پارچه وارد و از روی پارچه خارج کنید.

کوک ساده

روش اول دوخت کوک / بخیه ساده

یا می توانید سوزن را به اندازه طول بخیه همزمان از پارچه وارد و خارج کنید.
برای دوستانی که تازه شروع به کار گلدوزی کردند روش اول توصیه می شود.

کوک ساده

روش دوم دوخت ساده / بخیه ساده

در پایان کار دوخت ، رشته های نخ را به دو قسمت تقسیم کرده و طبق تصویر زیر در پشت کار گره بزنید.

کوک - ساده

اتمام دوخت

کوک ساده

گره زدن نخ

کوک ساده

اتمام کار

یک توصیه : این مدل دوخت برای دوخت متن توصیه نمی شود .

برای شما دوستان خوبم چند نمونه از دوخت بخیه ساده در گلدوزی را انتخاب کرده ام .
امیدوارم شما بتوانید با همین نمونه های ساده شروع به گلدوزی کرده و از خلق این آثار زیبا لذت ببرید.

کوک ساده

آموزش تصویری دوخت کوک ساده

کوک ساده

آموزش تصویری دوخت کوک ساده

کوک ساده

نمونه طرح دوخته شده با کوک های ساده

کوک ساده

نمونه طرح دوخته شده با کوک های ساده

کوک ساده

نمونه طرح دوخته شده با کوک های ساده

برچسب ها

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
error: Content is protected !!