ساقه دوزی / آموزش دوخت ساقه دوزی / طرح برای ساقه دوزی

گلدوزی ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

ساقه دوزی / انواع دوخت در گلدوزی  /دوخت ساقه در گلدوزی / Stem Stitch / آموزش ساقه دوزی / دوخت ساقه دوزی در گلدوزی / انواع دوخت گلدوزی با دست / طرح برای ساقه دوزی

ساقه دوزی : امروز تصمیم دارم دوخت یک کوک جدید به نام ساقه دوزی را به شما آموزش دهم.

ساقه دوزی یا Stem Stitch اغلب برای دوخت شاخه انگور، شاخه های درختان و ساقه های گل استفاده می شود.

این دوخت در تکنیک ، بسیار شبیه دوخت زنجیره یا SPLIT STITCH است.
این نوع از انواع دوخت ها برای شاخه انگور، شاخه های درختان و ساقه های گل استفاده می شود.

ساقه دوزی

نمونه دوخت ساقه دوزی / ساقه دوزی / انواع دوخت در گلدوزی  /دوخت ساقه در گلدوزی / Stem Stitch / آموزش ساقه دوزی / دوخت ساقه دوزی در گلدوزی / انواع دوخت گلدوزی با دست / طرح برای ساقه دوزی

لوازم مورد نیاز ساقه دوزی:

لوازم مورد نیاز در ساقه دوزی

لوازم مورد نیاز

با استفاده از خودکار محو شونده طرح مورد نظر را برای ساقه دوزی روی پارچه رسم کنید. بهتر است در ابتدا برای تمرین از یک خط مستقیم استفاده کنید.

رسم طرح مورد نظر ساقه دوزی

رسم طرح مورد نظر

بهتر است از بین ۶ رشته نخ ، سه رشته از نخ را برای دوخت جدا کرده ، انتهای نخ را گره زده و سوزن را از ابتدای طرح وارد پارچه کنید.

شروع دوخت ساقه دوزی

شروع دوخت ساقه دوزی

پس از وارد کردن سوزن از نقطه “۱” ، آنرا با فاصله حدود نیم سانت از نقطه “۱” ، از نقطه “۲” خارج کنید. (طول کوک ساقه دوزی حدود نیم سانت)

اولین کوک ساقه دوزی

اولین کوک ساقه دوزی

قبل از محکم کردن نخ در کوک اول ، سوزن خود را از نقطه “۳” که نقطه ای حدودا بین نقطه “۱” و “۲” است وارد کنید.

شروع کوک دوم ساقه دوزی

شروع کوک دوم ساقه دوزی

بعد از محکم کردن نخ در کوک اول ، سوزن خود را از نقطه “۴” خارج کنید. (طول کوک دوم ساقه دوزی یعنی فاصله نقطه ۳ و ۴ حدود نیم سانت یا به اندازه کوک اول است)

اتمام کوک دوم در ساقه دوزی

اتمام کوک دوم

این دوخت را تا پایان طرح به همین شکل ادامه دهید. نمونه دوخته شده ، در تصویر زیر به نمایش گذاشته شده است .

ادامه دوخت ساقه دوزی

ادامه دوخت ساقه دوزی

و طبق معموال با ما نمونه هایی از دوخت زیبای ساقه-دوزی جهت ایده گرفتن شما عزیزان در نظر گرفته شده ، امیدوارم از دیدن آنها لذت ببرید.

طرح نمونه ساقه دوزی

طرح نمونه با دوخت ساقه دوزی

ساقه دوزی طرح نمونه

طرح نمونه گلدوزی شده با آموزش امروز

طرح ساقه دوزی

طرح نمونه گلدوزی شده با ساقه دوزی

طرح نمونه دوخت ساقه دوزی

طرح نمونه با دوخت ساقه دوزی

طرح نمونه ساقه دوزی در گلدوزی

طرح نمونه گلدوزی شده با آموزش ساقه دوزی

طرح نمونه ساقه دوزی گلدوزی شده

طرح نمونه گلدوزی شده با ساقه دوزی

طرح نمونه ساقه دوزی طرح

طرح نمونه گلدوزی شده با آموزش امروز

اینستاگرام ویکی آوا

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
error: Content is protected !!