بخیه ساده / کوک برگشتی / آموزش گلدوزی / آموزش کوک برگشتی / آموزش دوخت ساده / انواع کوک / دوخت کوک برگشتی

گلدوزی ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

بخیه ساده / کوک برگشتی / آموزش گلدوزی / آموزش کوک برگشتی / آموزش دوخت ساده / انواع کوک / دوخت کوک برگشتی / آموزش کوک زنجیره ای / نام انواع دوخت های دستی / انواع کوک گلدوزی / کوک دندون موشی / آموزش بخیه دوزی / آموزش دوخت بخیه با دست / دوخت کوک / آموزش انواع کوک / نام انواع دوخت / انواع دوخت ساده / انواع دوخت تزیینی / انواع دوخت دستی / انواع دوخت ها

بخیه ساده : این جلسه دومین دوخت ساده یعنی بخیه ساده و کوک برگشتی یا Back Stitch را به شما آموزش میدهم . این مدل کوک یکی از مهمترین و اصلی ترین نوع دوخت در گلدوزی بوده و به دوخت چرخ خیاطی شبیه است . این دوخت ها بدلیل یکنواخت و منظم بودن ، معمولا برای دوخت متن استفاده می شوند.

آموزش کوک برگشتی

کوک برگشتی

نحوه کار:

سوزن را نخ کرده و انتهای نخ را گره بزنید. بر روی پارچه یک کوک ساده بدوزید.

کوک برگشت

دوخت یک کوک ساده

حال با همان طول بخیه اولیه ، سوزن را از پارچه بیرون آورده و وارد سوراخ انتهایی بخیه اول کنید.(طبق تصویر زیر)

کوک برگشتی

نحوه دوخت بصورت تصویری

این دوخت را تا انتها به همین شکل تکرار کنید.

کوک برگشتی

ادامه دوخت تا انتهای طرح

در پایان نخ را در پشت کار گره بزنید. (طبق تصویر)

کوک برگشتی

گره زدن نخ در پشت کار

کوک برگشتی

پشت کار در پایان

در اینجا چند نمونه از طرح های گدوزی شده بسیار زیبا با این دوخت جهت ایده گرفتن شما عزیزان به نمایش می گذارم .

بخیه ساده

آموزش تصویری دوخت بخیه ساده

بخیه ساده - کوک برگشتی

آموزش تصویری دوخت کوک برگشتی به روشی دیگر

بخیه-ساده

نمونه طرح دوخته شده با بخیه ساده یا کوک برگشتی

کوک-ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده با بخیه ساده یا کوک برگشتی

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه-ساده

نمونه طرح دوخته شده

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده با بخیه ساده یا کوک برگشتی

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده با بخیه ساده یا کوک برگشتی

بخیه ساده

نمونه طرح دوخته شده

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
error: Content is protected !!