آموزش گلدوزی / چطور گلدوزی کنیم / آموزش گلدوزی با دست از پایه

گلدوزی ۲۲ آبان ۱۳۹۸ بدون دیدگاه

آموزش گلدوزی / نقشه گلدوزی / آموزش گلدوزی برجسته / طرح گلدوزی ساده / اموزش گلدوزی با دست / گلدوزی

آموزش گلدوزی ، گلدوزی هنریست برای دوختن طرح ‌های مختلف با سوزن و انواع نخ برروی پارچه . در حال حاضر از هنر گلدوزی در تزئین لباس ، بافتنی ، مانتو ، شال ، کوسن و ساخت تابلوهای بسیار زیبا استفاده می شود. بر همین اساس تصمیم گرفتیم تا هنر گلدوزی را از پایه به شما آموزش دهیم.

آموزش گلدوزی با دست

آموزش گلدوزی

در این مطلب با این سرفصل ها با ما همراه باشید:

لوازم مورد نیاز گلدوزی

کارگاه گلدوزی یا حلقه گلدوزی و انواع آن

قیچی گلدوزی و انواع آن

پارچه گلدوزی و انواع آن

نخ گلدوزی و انواع آن

سوزن گلدوزی و انواع آن

خودکار محو شونده

لوازم مربوط به آموزش گلدوزی

لوازم مورد نیاز گلدوزی

لوازم مورد نیاز :

کارگاه گلدوزی یا حلقه گلدوزی

-قیچی گلدوزی

-پارچه گلدوزی

-نخ گلدوزی

-سوزن گلدوزی

-خودکار محو شونده

کارگاه گلدوزی یا حلقه گلدوزی و انواع آن :

کارگاه گلدوزی تشکیل شده از دو حلقه که پارچه میان این دو حلقه قرار می گیرد. این کار باعث می شود که پارچه در کارگاه فیکس شده و کار دوخت برای شما راحت تر انجام شود. این کارگاه ها در حال حاضر تنوع زیادی دارد از جمله:
کارگاه های چوبی ، کارگاه های پلاستیکی و کارگاه های ژله ای که بدلیل همین تنوع زیاد و زیبائی بعضی از این کارگاه ها ، گاهی اوقات از آنها به عنوان قاب نیز استفاده می شود.

کارگاه چوبی گلدوزی

کارگاه چوبی گلدوزی / حلقه چوبی گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی / حلقه گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی / حلقه گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی / حلقه گلدوزی

قاب گردنبند گلدوزی

کارگاه گلدوزی پلاستیکی / حلقه گلدوزی

کارگاه گلدوزی پلاستیکی

کارگاه گلدوزی پلاستیکی / حلقه گلدوزی

کارگاه گلدوزی پلاستیکی

کارگاه گلدوزی فلزی / حلقه گلدوزی

کارگاه گلدوزی فلزی

کارگاه گلدوزی ژله ای / حلقه گلدوزی ژله ای

کارگاه گلدوزی ژله ای

کارگاه گلدوزی ژله ای / حلقه گلدوزی ژله ای

کارگاه گلدوزی ژله ای

همچنین بخوانید:  گره فرانسوی نوع دوم / انواع گره / گره فرانسوی / گلدوزی / French Knot

قیچی گلدوزی و انواع آن :

برای چیدن نخ بهتر است از قیچی های کوچک تیز استفاده شود.

قیچی گلدوزی / قیچی های گلدوزی

قیچی گلدوزی

قیچی گلدوزی / قیچی های گلدوزی

قیچی گلدوزی

قیچی گلدوزی / قیچی های گلدوزی

قیچی گلدوزی

پارچه گلدوزی و انواع آن :

پارچه خود را انتخاب کنید! شما می توانید از پارچه لنین ، کتان ، پنبه ، ساتن ، مخمل استفاده کنید که همه گزینه های عالی هستند! لازم به ذکر است پارچه ها نباید حالت کشی داشته باشد.

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

انواع پارچه مخصوص گلدوزی

نخ گلدوزی و انواع آن :

شما می توانید از نخ گلدوزی ، نخ عمامه ، نخ ابریشمی مخصوص گلدوزی و حتی گاهی اوقات از نخ کاموا برای گلدوزی استفاده کنید .در حال حاضر تنوع نخ در بازار بسیار زیاد است اما پیشنهاد ما برای انجام کاری زیبا و ماندگار نخ DMC می باشد.

نخ گلدوزی با دست

نخ مخصوص گلدوزی با دست

نخ دمسه

نخ دمسه

نخ عمامه

نخ عمامه

نخ عمامه

نخ عمامه

نخ ابریشم برای گلدوزی

نخ ابریشم مخصوص گلدوزی

سوزن گلدوزی و انواع آن :

این سوزنها سوراخ های بزرگتری نسبت به سوزن های معمولی دارند تا شما بتوانند تعداد نخهای مورد نیازتان را برای انواع گلدوزی انتخاب کنید.

سوزن گلدوزی

سوزن گلدوزی

سوزن گلدوزی

سوزن گلدوزی

سوزن گلدوزی

سوزن گلدوزی

خودکار محو شونده :

شما می توانید با خودکار محو شونده طرح مورد نظرتان را بر روی پارچه انتقال داده و بعد از انجام گلدوزی ، طرح کشیده شده را توسط اتوکشی یا حرارت سشوار از روی پارچه محو کنید.

خودکار جادویی پاک شونده

خودکار محو شونده با حرارت

اینستاگرام ویکی آوا

دیدگاه بگذارید

avatar