عروسک خرگوش / ساخت عروسک خرگوش / آموزش عروسک سازی / عروسک سازی

عروسک سازی ۰۳ مهر ۱۳۹۹ ۲ دیدگاه

عروسک خرگوش / ساخت عروسک خرگوش / آموزش عروسک سازی / عروسک سازی

عروسک خرگوش: آموزش امروز ساخت یک خرگوش کوچک پارچه ای و البته بسیار ساده برای کودکان دلبندتان می باشد . با ما همراه با آموزش عروسک سازی .

در این متن خواهید خواند:

لوازم مورد نیاز

مرحله اول

مرحله دوم

مرحله سوم

عروسک خرگوش

عروسک خرگوش پارچه ای

لوازم مورد نیاز برای عروسک سازی:

  • پارچه برای لباس و بدن
  • پشم شیشه
  • تزئینات از قبیل دکمه ، روبان ، تور
  • سوزن، نخ، قیچی، مداد
لوازم مورد نیاز عروسک خرگوش

لوازم مورد نیاز

مرحله اول:

الگوی خرگوش را طبق تصویر زیر بر روی کاغذ پیاده کرده ، پارچه های مورد نظر خود را که بهتر است یکی از آنها سفید باشد (برای ساخت صورت و دست عروسک) طبق اندازه عروسک مورد نظرتون به شکل یک مستطیل به هم دوخته (برای هر عروسک دوتا) و الگو را طبق تصویر برروی پارچه قرار دهید.

عروسک خرگوش 1

عروسک خرگوش 2

عروسک خرگوش 3

عروسک خرگوش 4

مرحله دوم:

برای در آوردن دستها ، گوشها و دم خرگوش از هر پارچه دوتا بریده ، روبروی هم قرار داده و با سوزن به هم وصل کنید. حال با مداد ، الگو را برروی پارچه ها منتقل کنید.

خرگوش عروسک 6

عروسک خرگوش 7

تمام اجزاء عروسک طبق تصویر ذیل برش داده شده ، و دو به دو به هم بدوزید.

عروسک خرگوش 9

عروسک خرگوش 10

مرحله سوم:

برای نصب گوشها و دستها ، شما می توانید دستها را با دکمه یا بصورت دوخت مخفی به بدن وصل کرده و برای دوخت گوشها ابتدا جای آنها را روی سر مشخص ،با سوزن گوشها را جمع و داخل سر قرارداده و با دوخت مخفی به بدن وصل کنید.

عروسک خرگوش 11

در این مرحله شروع به تزئین عروسک می کنیم. بنا به سلیقه ، شما می توانید یک کت از جنس ساتن ، کراوات ، یقه ای از جنس تور یا گیپور برای عروسک تهیه کنید. 

عروسک خرگوش 13

عروسک خرگوش 14

عروسک خرگوش 15

از دکمه های تزئینی برای لباس و از دکمه های سیاه برای چشم عروسک استفاده کنید.

عروسک خرگوش 16

نصب دم عروسک خرگوش آخرین مرحله عروسک سازی است.برای ساخت دم ، یک دایره را روی پارچه رسم کرده، دور آنرا کوک زده و نخ را بکشید. داخل آنرا با پشم شیشه پر کرده و با دوخت مخفی به بدن خرگوش نصب کنید.

عروسک خرگوش 17

عروسک خوشگل و بانمک ما آماده است.

همچنین بخوانید:  عروسک روسی / قیمت عروسک روسی / تاریخچه عروسک روسی / فروش عروسک روسی

عروسک خرگوش 18

عروسک خرگوش 19

عروسک خرگوش 20

عروسک خرگوش 21

2
دیدگاه بگذارید

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers

Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
سارا

خیلی جالب بود. الگوی عروسک بچه خرس هم خیلی قشنگ میشه.. با حالت نشسته .

کوثر

اموزش روان و جالبی بود, اندازه ها رو قید کنید لطفا, بدنه کار چند سانتیه یا دست و پا