عروسک خرگوش / ساخت عروسک خرگوش / آموزش عروسک سازی / عروسک سازی

عروسک سازی ۱۱ آبان ۱۳۹۷ یک دیدگاه

عروسک خرگوش / ساخت عروسک خرگوش / آموزش عروسک سازی / عروسک سازی

عروسک خرگوش: آموزش امروز ساخت یک خرگوش کوچک پارچه ای و البته بسیار ساده برای کودکان دلبندتان می باشد . با ما همراه با آموزش عروسک سازی .

در این متن خواهید خواند:

لوازم مورد نیاز

مرحله اول

مرحله دوم

مرحله سوم

 

عروسک خرگوش

عروسک خرگوش پارچه ای

 

لوازم مورد نیاز برای عروسک سازی:

  • پارچه برای لباس و بدن
  • پشم شیشه
  • تزئینات از قبیل دکمه ، روبان ، تور
  • سوزن، نخ، قیچی، مداد
لوازم مورد نیاز عروسک خرگوش

لوازم مورد نیاز

 

مرحله اول:

الگوی خرگوش را طبق تصویر زیر بر روی کاغذ پیاده کرده ، پارچه های مورد نظر خود را که بهتر است یکی از آنها سفید باشد (برای ساخت صورت و دست عروسک) طبق اندازه عروسک مورد نظرتون به شکل یک مستطیل به هم دوخته (برای هر عروسک دوتا) و الگو را طبق تصویر برروی پارچه قرار دهید.

عروسک خرگوش 1

عروسک خرگوش 2

عروسک خرگوش 3

عروسک خرگوش 4

 

مرحله دوم:

برای در آوردن دستها ، گوشها و دم خرگوش از هر پارچه دوتا بریده ، روبروی هم قرار داده و با سوزن به هم وصل کنید. حال با مداد ، الگو را برروی پارچه ها منتقل کنید.

خرگوش عروسک 6

عروسک خرگوش 7

 

تمام اجزاء عروسک طبق تصویر ذیل برش داده شده ، و دو به دو به هم بدوزید.

عروسک خرگوش 9

عروسک خرگوش 10

مرحله سوم:

برای نصب گوشها و دستها ، شما می توانید دستها را با دکمه یا بصورت دوخت مخفی به بدن وصل کرده و برای دوخت گوشها ابتدا جای آنها را روی سر مشخص ،با سوزن گوشها را جمع و داخل سر قرارداده و با دوخت مخفی به بدن وصل کنید.

عروسک خرگوش 11

در این مرحله شروع به تزئین عروسک می کنیم. بنا به سلیقه ، شما می توانید یک کت از جنس ساتن ، کراوات ، یقه ای از جنس تور یا گیپور برای عروسک تهیه کنید. 

عروسک خرگوش 13

عروسک خرگوش 14

عروسک خرگوش 15

از دکمه های تزئینی برای لباس و از دکمه های سیاه برای چشم عروسک استفاده کنید.

عروسک خرگوش 16

نصب دم عروسک خرگوش آخرین مرحله عروسک سازی است.برای ساخت دم ، یک دایره را روی پارچه رسم کرده، دور آنرا کوک زده و نخ را بکشید. داخل آنرا با پشم شیشه پر کرده و با دوخت مخفی به بدن خرگوش نصب کنید.

عروسک خرگوش 17

عروسک خوشگل و بانمک ما آماده است.

عروسک خرگوش 18

عروسک خرگوش 19

عروسک خرگوش 20

عروسک خرگوش 21

1
دیدگاه بگذارید

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
سارا Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
سارا
کاربر میهمان
سارا

خیلی جالب بود. الگوی عروسک بچه خرس هم خیلی قشنگ میشه.. با حالت نشسته .

error: Content is protected !!